Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

• Kişisel           : 302474

• Toplam         : 3066165

Haber Listesi »

Mayıs
2022
 »  Toplumun değişik kesimlerinin ilgi gösterdiği kutlama programında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğine sıcak karşılama ve ilgi.

2022
 »  Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi Tüm İslam Alemine Mübarek olsun.

2022
 »  Şehit, Gazi, Yetim, Muhtaç, Toplumun Birçok Kesimini Bir Araya Getirmeye Çalışan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Kardeşlik ve Birliktelik İftarı

2022
 »  İdareci̇ Ve Bürokratlar Birliği Derneği̇ "Dost Meclisi" Buluşmaları programına basından büyük ilgi gösterdi.

2022
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Sözden Öte Kurulduğu ilk günden bugüne Yönetim Kurulu Üyeleri dünden bugüne İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinde adeta vefa örneği gösteriliyordu.

2022
 »  Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Eren'i makamında ziyaret etti.

2022
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can Radyo Karadeniz'de Kütahya'yı tanıttı.

2022
 »  Dayım Faik Sevim’in vefatından itibaren arayan, destek veren, cenaze namazına teşrif eden, taziyede bizi yalnız bırakmayan

2022
 »  Kudüs Şurası etkinliği kapsamında Başkan Yücel Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara STK Platformu üyeleri ile birlikte bir araya gelindi.

2022
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Bitlis programı çerçevesinde.

2021
 »  Biz Birlikte Güçlüyüz ruhu ile.

2021
 »  İdareci ve bürokratlar birliği derneğimizin 5. Olağan kongremiz sonrasında ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

2021
 »  5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

2021
 »  2009 yılında kurulan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğimiz 5. Olağan Kongresi Türkiye Belediyeler Birliğinde gerçekleştirildi.

2021
 »  5. Olağan Kongremize davet.

2021
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Ziver Holding Başkanı Sayın Veysel Demirci'yi makamında ziyaret etti.

»  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Mayıs
2021
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Geleneksel Çocuk Oyunları Projesinin ilk etkinliği Ankara’da gerçekleştirildi.

2021
 »  Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi / Yetim Çocuklara ve Çocuklarımıza Yönelik program

»  Elimi Tut-Gençlik Diyaloğu

2020
 »  Yönetim Kurulu Başkanı Yücel CAN, 10 Kasım Mesajı.

2020
 »  BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ PLATFORMU Olarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Açıklamalarını ve Türk Mallarını Raflarından Kaldıran Ülkeleri ve Haksız Rekabeti Kınıyoruz!

Temmuz
2020
 »  15 Temmmuz gecesinde 251 vatandaşımız bağımsızlık ve ve özgürlüklerine sahip çıkmak uğruna şehit oldu.

2020
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin "Biz Birlikte Güçlüyüz Milli Birlik ve Beraberlik Zakir Taşdemir Vefa Ödülleri" törenle sahiplerine verildi.

Ocak
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 10. Yıl Ödül Tören Daveti

Ocak
2020
 »  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında ilçedeki Sosy

2019
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’ı ziyaret etti.

2019
 »  Çanakkale İlimizde düzenlenecek olan "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" Programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

2019
 »  Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Balkanlar'da Akademik ve Kültürel Miras Projesi tanıtım toplantısı Ankara'da yapıldı.

2019
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinden Balkanlar'da Akademik ve Kültürel Miras Projesi

2019
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nden oturma eylemi yapan ailelere ziyaret

2019
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ve yönetim kurulu üyeleri, çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin, HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemine destek vermek

2019
 »  Ağrı İlimizde düzenlenecek olan "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" Programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

2019
 »  Yücal Can, “İnsanın olduğu yerde biz varız,"

2019
 »  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğince yürütülen Biz Birlikte Güçlüyüz Projesinde anlamlı birliktelik.

2019
 »  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Hatay Programı kapsamında proje tanıtım toplantısı icra edildi.

2019
 »  Hatay İlimizde düzenlenecek olan "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" Programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Eylül
2019
 »  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğünün desteklediği, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" kapsamında İdareci ve Bürokratla

Eylül
2019
 »  Kütahya İlimizde düzenlenecek olan "Biz Birlikte Güçlüyüz Projesi" Programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11