Anasayfa » İdareci ve Bürokratlar Birliği Yeni Adresinde

İdareci ve Bürokratlar Birliği Yeni Adresinde

İdareci ve Bürokratlar Birliği Yeni Adresinde

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Yönetim Kurulunun gayretli çalışmaları neticesinde Derneğe güzel bir mekan bulduklarını ve artık tarifi kolay, ulaşımı rahat, merkezi bir yerde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No.36/19 Demirtepe-Maltepe adresine taşındıklarını belirterek, Derneğimizin vizyonu ve misyonu için en mükemmel bir şekilde teşrif edilecek Derneğe yapılacak katkılar sonrası hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yürütüleceğini belirterek şimdiden duyarlı davranacağına inandığımız milletimizin bu tavrını sürdüreceğine inandığını belirtti.

Yücel Can, mevzu adresten açılmışken dernek üyelerinin iletişim, fikir ve taleplerini idareciburokratlarbirligi gmail grubundan, sitelerinden, facebooktan bürokratlarbirligi,idareci ve bürokratlar birliği ve twitterdan  aktif bir şekilde ulaşımın kolay olduğunu ve bu yolu sıklıkla tercih etmenin de faydalı olacağını belirtti.