Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378611

  • Toplam         : 3404556

Başkandan » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN KANAL5 TV, RADYO YAYINCILIK A.Ş ZİYARET

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN KANAL5 TV, RADYO YAYINCILIK A.Ş ZİYARET

Çıktı Al
2600 kez okundu
15 Eylül 2022
KANAL5 TV ÇOK YÖNLÜ PROGRAMLARI, İNSANA VE STK’NA ÖNEM VEREN YÜZÜ İLE BASININ ÇOK YÖNLÜ GÖRÜNTÜSÜ, SESİDİR


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel Can; Kanal5 Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Abdülkadir Ünal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kanal5 Koordinatörü, Program Yapımcısı ve Modoretörü Sayın Yekpa Ahmet Duruk da hazır bulundu.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel Can; “KANAL5 TV çok yönlü programları, insana ve STK’na önem veren yüzü ile basının çok yönlü görüntüsü, sesidir. Burası bize yabancı bir yer değildir. Takriben bir yıl önce Kanal5 TV Sayın Ahmet Yardımcının Konuşulmayan programına katıldıklarını, programa katılımın çok olduğunu, çok anlamı ve önemli bir programın izlerinin kaldığını, Kal5 TV birçok programı ile gündemi izleyiciye taşımaktadır. Kanl5 TV’nin güzel programları arkasındaki insanların sıcaklığının olduğuna inandığını, misafirperverliği nedeniyle Kanal5 Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Abdülkadir Ünal’a ve şahsında bütün Kanal5 çalışanlarına nezaketleri nedeniyle teşekkür etti.”
Kanal5 Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Abdülkadir Ünal; “ 1990’lı yıllarda başlayan yayın hayatının 2001 yılında Ünal Ailesi olarak basın adına çok sesli çalışmaların Ankara, İstanbul Stüdyoları ile basına yönelik çalışmaların daha önce Elazığ ve Gaziantep’te de basın bürolarının çalışmaların en son olarak Güneydoğu ve Doğu Anadolu merkezindeki basın çalışmalarının Gaziantep’te yürütüldüğünü, Türkiye ve dünya gündemini çok yakın bir şekilde takip ettiklerini, insana; yaşama dair, siyaset, politika, ekonomi, eğitim, bilim, teknoloji, kültür, sanat, sağlık, spor  gibi gündemlerle birlikte canlı yayınlar, çok yönlü programları ile zengin bir televizyon kanalı olduklarını, STK önem verdiklerini, bu anlamda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği adına Genel Başkan Sayın Yücel Can’ın anlattıkları çalışma ve projeleri anlamlı ve değerli bulduklarını, bunun için de katkı sunabileceklerini,  konuk olarak davet edeceklerini, ziyaretten dolayı da memnun olduklarını” ifade etti.

Program değişik konuların görüşülmesi hasbihali ile devam etti. 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel Can daha sonra Kanal5 Koordinatörü, Program Yapımcısı ve Modoreterü Sayın Yekpa Ahmet Duruk’u da ziyaret ederek Kanal5 TV’den ayrıldı.