Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 7

  • Kişisel           : 379778

  • Toplam         : 3408512

Anasayfa » Bürokratlar Birliği Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Bürokratlar Birliği Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Çıktı Al
945 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği Olağanüstü Kongresi Yapıldı


İdareci ve Bürokratlar Birliği bugün Vakıflar Genel Müdürlüğü Konferansa Salonunda gerçekleşen 1. Olağanüstü Kongresine ülkenin içerisinde bulunan yoğun, özel gündeme rağmen yüksek teveccüh gösterilmiştir. Toplumun her kesimine hitap etmeyi amaç edinen idareci ve bürokratlar başta olmak üzere , siyasi temsilciler, sivil toplum kuruluşları, medyanın kıymetli temsilcileri ile beraber, dernek üyeleri ve Siirt, Muğla, Isparta, Burdur ve Adana İllerinin temsilcilerinin katıldığı kongre güzel olduğu kadar bir o kadar, anlamlı ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik tablosu içerisinde geçi. Bu güzel tablo güzel kurallarla beraber ezber bozma adına hantal bürokrasi, liyakatsiz yönetim, insani değerlerden uzak kalmanın muzdaripliği, ülkemizin milli ve manevi değerlerine olan uzaklıktaki sıkıntı ortak ifade olarak dikkat çekmiştir.Bununla birlikte ulusal birlik ve beraberliğimiz bozma adına ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara, Fransa gibi ülkelerin bölücü propagandalarına da dur denilmiştir.
Kısaca yönetim ve tüzük değişikliği ile yeni bir dönem başlamıştır, ama bir zafer kazanılmamış, aksine emanetin-m,illetin yükü ile sorumluluğumuz bir kast daha artmıştır.
Bürokratlar Birliğinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese, manevi ve maddi desteğini esirgemeyen, katkı ve katılımda bulunan, bizleri yalnız bırakmayan herkese gönülden teşekkürler.
Bizler biz uzvun parçalarıyız ve bir gemide yaşıyoruz değil birinin ölmesi, zarar görmesi bile bizleri gönülden rahatsız eder. Şekilden öte bir insanlık, liyakat ve ve insani değerleri hatırlamak için haydi hep birlikte yürümeye. teşekkürler. Hakka hizmeti halka hizmet bilme ve hizmetkar yönetici temennilerimizle.En kalbi, selam, saygı ve hürmetlerimizle.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can