Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 379270

  • Toplam         : 3406111

Anasayfa » KÜLTÜR MEMUR -SEN GENEL BAŞKANI VE İBB DER ONUR KURULU ÜYESİ SAYIN MECİT ERDOĞAN'A ANLAMLI ZİYARET.

KÜLTÜR MEMUR -SEN GENEL BAŞKANI VE İBB DER ONUR KURULU ÜYESİ SAYIN MECİT ERDOĞAN'A ANLAMLI ZİYARET.

Çıktı Al
1116 kez okundu
05 Eylül 2022
GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞEN GÜLŞEN'E ORTAK TEPKİ ve ORTAK ÇAĞRI...


İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN KÜLTÜR MEMUR -SEN GENEL BAŞKANI VE İBB DER ONUR KURULU ÜYESİ SAYIN MECİT ERDOĞAN'A ANLAMLI ZİYARET...
GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞEN GÜLŞEN'E ORTAK TEPKİ ve ORTAK ÇAĞRI...

Kültür-Memur Sen Genel Başkanı Sayın Mecit Erdoğan; İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin Üyesi ve Onur Kurulu Üyesi olduğunu, mensubu olduğu Derneğin kalıcı ve örnek çalışmalara imza attığını, projelerin destekçisi olduklarını; Gülşen ve onun gibilerin toplumu bölen, ayrıştıran sanatçılara değer verilmemesi gerektiğini, çok yönlü kültürümüze ve çok seslilik sahip çıkılması gerektiğini, bu alanların kaliteli, vizyon, misyon sahibi insanlar tarafından temsil edilmesini, tiyatro gibi kültürlere sahip çıkılması, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir anlayış ve kültürün destekçisi olduklarını; İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN ve beraberideki heyetin ziyaretinin önemli ve anlamlı olduğunu; Kültür Memur Sen ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Türkiye Cumhuriyetinin bölünmesine fırsat vermeyeceklerini ve ziyaretin Gülşen ve bunun gibilere asla prim verilmeyeceğini ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz Birlikte Güçlüyüz, Geleneksel Çocuk Oyunları,Balkanlarda Kültürel ve Akademik Miras ,Elini Tut gibi projelerle insana hizmet ettiklerini ve bu çalışmalarda bir vğc6dun parçaları gibi hareket ettiklerini, bu çalışmalarda Sayın Genel Başkan Mecit Erdoğan her zaman yanımızda ve Bizimle. Kendisine, nezaketine, mşsafirperverliğine teşekkür ederiz. Ortak dili konuşuyoruz, ortak kültürün yaşıyoruz ve çok yönlü kültür de bizim zenginliğimiz. Kimse bu ülkenin inanç, kültürel, milli ve manevi değerlerine hakaret etmeyi bir meziyet kabul etmesin. Bu çirkin olduğu kadar, kuşkırtmadır, bölücülüktür. Bu gibi insanlara değer verilmemelidir. Türk kültürü zengindir, hoşgörülüdür ama hakarete, bölücüğe, ayrıştırmaya fırsat vermez. Gülşen ya da başkasının fikir özgürlüğü gülünç ve hakaret ötesi olmamalıdır dedi. Can; İmkanlar ve programlar doğrultusunda aramızda bulunamayan Kurucularımızdan Sayın Zeki Çitçi, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Murat Yeşil Onur Kurulu Üyemiz Zeki Çelik, Disiplin Kurulu Başkanımiz Sayın Nurettin Konaklı; Ağrı, Bitlis, Diyarbakır Temsilcilerimizin; bütün Yönetim, Denetim, Temsilci,Onur Kurulu ve Üyelerimizin selamlarını iletiyor; günün anlam ve önemine binaen Türk Bayrağı ve Milli Takımımızın ön plana çıktığı forma, kupa hediyelerimizi Derneğimiz adına takdim ediyorum dedi.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN'ın ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şah İnan, Mehmet Çağlar, Yusuf Yalçın ve konuklar hazır bulundu.