Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378024

  • Toplam         : 3401871

Anasayfa » TÜSİAV'IN 27. Yıl Kutlamalarında İdareci̇ Ve Bürokratlar Bi̇rli̇ği̇ Derneği̇

TÜSİAV'IN 27. Yıl Kutlamalarında İdareci̇ Ve Bürokratlar Bi̇rli̇ği̇ Derneği̇

Çıktı Al
1870 kez okundu
13 Mayıs 2022
Toplumun değişik kesimlerinin ilgi gösterdiği kutlama programında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğine sıcak karşılama ve ilgi.


Toplumun değişik kesimlerinin ilgi gösterdiği kutlama programında İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğine sıcak karşılama ve ilgi.

Geniş katılımlı programda TÜSİAV Genel Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak ile İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN ile baba oğul muhabbetleri... TÜSİAV Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak'ın Sayın Yücel CAN 'a Siz, sivil toplum kuruluşlarının duayeni ikinci Veli Sarıtopraksınız, çalışmalarınızı takip ediyor ve takdir ediyoruz ifadeleri arasında samimi bir ortamda görüşmeler gerçekleşti.



İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, basına da aynı zamanda vermiş olduğu açıklamasında TÜSİAV, Kıymetli Genel Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak iş dünyasını sivil toplum ile bir araya getirme başarısını gösteriyorlar ve bir çok alanda hizmet sunuyorlar. Takdir ve tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak örnek birlikteliği, dayanışmayı önemsiyor sloganların bir ifadeyle Biz Birlikte Güçlüyüz diyoruz ve ölümsüz eserler bırakmayı önemsiyoruz dedi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel CAN bu anlamlı gecede Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL, Afyon MHP Millet Vekili
Mehmet TAYTAK, AK Parti Milletvekili Nevzat Ceylan, MESVAK Başkanı Nurettin KONAKLI,TÜSİAV Platformlar Koordinatörü Celattin SOLMAZ ile de görüşmeler gerçekleşti.




Programa İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şah İnan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hükmü Erdoğan da programa teşrif etti.

İdareci Ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Sekreter Yardımcısı