Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 379069

  • Toplam         : 3405816

Başkandan » Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Çıktı Al
1017 kez okundu
27 Nisan 2022
Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi Tüm İslam Alemine Mübarek olsun.


11 ayın sultanı olan Ramazan ayının son günlerine gelmekten dolayı taşıdıkları hüznü ifade eden Başkan CAN; “Sema kapılarının açıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ve yapılan tövbelerin kabul edildiği Kadir Gecesine bizleri ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır.

Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesinin kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bol dua etmeliyiz. Kuran-ı Kerim’in Peygamber Efendimize (S.A.V) inmeye başladığı bu mübarek gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam coğrafyasına ve bütün insanlığa sevgi, merhamet ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.