Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 379364

  • Toplam         : 3406255

Başkandan » Genel Başkan Can; Radyo Karadenizin Konuğu oldu.

Genel Başkan Can; Radyo Karadenizin Konuğu oldu.

Çıktı Al
1331 kez okundu
25 Mart 2022
İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can Radyo Karadeniz'de Kütahya'yı tanıttı.


Başkent Ankara’da yayın yapan Radyo Karadeniz’in binlerce kişi tarafından dinlenen “Ceyda ile Müziğin Ritmi” programına Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can canlı bağlantıyla konuk oldu.
Kütahya Kültür Derneği’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen programa bağlanan Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, aslen Elazığlı olduğunu aynı zamanda Fahri Kütahyalı olduğunu söyledi.
2019 yılında Kütahya’ya “Biz birlikte güçlüyüz” projesi için 2 günlüğüne geldiklerini, Kütahya insanının misafirperverliğini, ikram etmeyi seven, cömert samimi insanlar olduğunu vurguladı.
Kütahya ile ilgili bir anısını da anlatan Can, gece saat: 23: 30 da Tavşanlı Tepecik’ten geçerken manda sütünden dondurma yazan yerin kapalı olduğunu orada araçtan indiklerinde bir vatandaşın dondurmacıyı aradığını dükkan sahibi “kardeşim bu saatte niye geldiniz” demeyip güler yüzle karşıladığını anlattı.
Kütahya’nın tarihteki önemini Dumlupınar’ı bahsetti, Tavşanlı leblebisini Kütahya çinisini dinleyicilere tanıttı.
Kütahya Kültür Derneğinin Ankara’daki faaliyetlerinin öneminden de söz eden Can, Kütahya Kültür Derneğinin Ankara’daki faaliyetleri ile Kütahya’nın dikkat çekmeye, tanınmaya başladığını, Kütahya’nın çini, porselen, leblebi, termal, linyit ve daha birçok tarihsel ve kültürel zenginliğe sahip olan bir il olduğunu vurguladı.
Kütahya Kültür Derneğinin Ankara da yayın yapan radyo Karadeniz e sponsor olması Kütahya ile hem Ankara’daki radyo dinleyici kitlesi ile hem de Kütahya ile Karadeniz arasında bir gönül köprüsü kurduğunu bahsetti. Kütahya kültür derneğinin Ankara’daki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını çalışmalarında başarı dileklerini ileterek tüm Kütahyalı hemşerilerime selamlar gönderiyorum” dedi.