Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 377981

  • Toplam         : 3401783

Etkinlikler » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ, ANKARA STK TEMSİLCİLERİ İLE KUDÜS ŞURASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELDİ.

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ, ANKARA STK TEMSİLCİLERİ İLE KUDÜS ŞURASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELDİ.

Çıktı Al
1014 kez okundu
21 Şubat 2022
Kudüs Şurası etkinliği kapsamında Başkan Yücel Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara STK Platformu üyeleri ile birlikte bir araya gelindi.


Başkan Yücel Can ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katıldığı Uluslararası Asma Köprü’de düzenlenen Kudüs Şurası etkinliği kapsamında Ankara STK Platformu ile bir araya gelerek aylık istişare ve değerlendirmeler bulundu.

Türkiye’de ve dünyada Kudüs hakkındaki evrensel bilincin geliştirilmesi ve toplumun her kesimine Kudüs farkındalığının yaygınlaştırılması amacıyla 25 Şubat-04 Mart 2022 tarihleri arasında Dünya Kudüs Haftasını kutlamaya ve Hafta boyunca gerçekleştirecek etkinliklere karar verildi.

26-28 Şubat tarihleri arasında Hamamönü Taceddin Dergâhında bir program yapılması planlanmaktadır. Program çerçevesinde Resim Sergisi, Mescid-i Aksa tanıtımları, fikir duvarı gibi çeşitli etkinliklere yer verilecektir.