Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 378049

  • Toplam         : 3401922

Başkandan » BAŞKANIMIZ SAYIN YÜCEL CAN BAŞKANLIĞINDA YENİ YÖNETİ M KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKANIMIZ SAYIN YÜCEL CAN BAŞKANLIĞINDA YENİ YÖNETİ M KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Çıktı Al
1356 kez okundu
25 Aralık 2021
İdareci ve bürokratlar birliği derneğimizin 5. Olağan kongremiz sonrasında ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.


İdareci ve bürokratlar birliği derneğimizin 5. Olağan kongremiz sonrasında ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İstişare ve görev dağılımı ile birlikte her insan bir değerdir anşayışı, yetki ve sorumluluk ilkesi ve bizde yedek asil, üye ayrımı yok zihniyetini bir vücudun parçaları gibi nerede kalmıştık bayrağının enaniyetten öte samimiyetle yürümeye devam.

Hayırlı olsun ve hayırlar getirsin inşallah. Bir Yönetim Düşününin ki yedi bölgemiz de temsil ediliyor. Sen, Ben Yok, Biz Türkiye'yiz. Bizimle birlikte yürümeye gelen genç, dinamik, duruşu olan insanlarla fikrimiz gibi daha genç kalıp yola devam edeceğiz.



IDARECI VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ 5. OLAĞAN KONGREMIZ YAPILDI.
MEVCUT BAŞKAN YÜCEL CAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Merkezimizin 5. Olağan Kongresi 27 Kasım 2021 bugün Türkiye Belediyeler Birliği Çankaya/ANKARA Adresinde yapıldı. Aşık Zeki Erdali kongreye katılarak , Bu vatanı böldürtmeyiz türküsü ve deyişleri ile türkü ziyafeti verdi. Geçmişten günümüze slayt sunumlarımız eşliğinde, üyelerimizin katılımı ile; Genel Başkanımız Yücel Can ile birlikte yönetim kurulu üyelerimiz M. Zeki CITCI Önceki dönem Müsteşar, Mehmet KOCATEPE Adalet Bakanlığı ATGV Genel Müdürü, Ali ALLI , Hasan Çimentay , Adil Şiraz AFAD Başkanlığı Müdür, Mehmet Çağlar önceki dönem Meteoroloji Genel Müdürü, Engin Çiftçi ile birlikte mazereti olan diğer yönetim kurulu üyelerimizide temsil ederek, önceki dönem Milli Savunma Bakanlığı ANT Başkanı M.Zeki ÇİTÇI Beyin Divan başkanlığında ,Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Şube Müdürü Hasan ÇIMENTAY ve TBMM 'de görevli Yusuf Yalçın Beyefendi'lerin Divan Üyeliklerinde gerçekleştirilmiştir.

Derneği (IBB) 5. Genel Kurulu geniş bir katılımla yapıldı. Bugüne kadar: Geleneksel Çocuk Oyunları Kültür ve Spor Etkinlikleri, Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz Birlikte Güçlüyüz, Balkanlarda Kültürel Miras, Elini Tut Projeleri ile insanımıza dokunan IBB Yücel Can'ın önderliğinde yeni yönetimin daha güzel projeleri hayata geçirmesini diliyoruz.

Şu ana kadar emeği, katkısı, katılımı duası olanlardan, gönlü bizimle olanlardan, bizimle yürüyenlerden, bize ışık, pusula, nur olanlardan; kainatın varlığından bu yana mukeddesata kendini feda edelerden, vatan, millet, bayrak gibi kırmızı çizgisi olan hasbi ve samimilerden, ebedeyite irtihal eden Zakir Taşdemir, Ali Koplay Abi-Kardeşlerimizden, Derneğimizin ilk gününden bugüne bahanesiz bizimle olanlardan, Yönetim, Denetim, Temsilci, Üyelerimizden, gönlü bizimle olanlardan Allah razı olsun.

Kardeş kuruluş Mesvak Müteşebbis Gelişim Vakfı 'nı temsilen Genel Kurulumuzu şereflendiren Mahmut Göktaş beyefendi'ye ve Nurettin Konaklı başkanımıza nezâketlerinden dolayı yürekten teşekkürler insanlığa pek büyük vefa'lı çalışmalarınızda başarılar dileriz.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğimize şu ana kadar mâddi -mânevi katkıda bulunanlara yürekten teşekkür ediyor, ebediyete irtihal edenlere Allah'tan rahmet, mazaret bildiren ve dualarda bulunan herkese ve ismini sayamadığım tüm katılımcılara yürekten teşekkür eder ,Güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçilen ve Şahsımı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine liyâkatlı görüp teveccüh eden Sn Yücel Can beyefendi'ye ayrıca teşekkür ediyorum ve yeni yönetim kurulu 'nun Ülkemiz ve Milletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı hakk'dan niyaz ederiz.



#KardeşlikSınırTanımaz
#BizBirlikteGüçlüyüz
#GelenekselÇocukOyunları #BalkanlardaKültürelMiras
#EliniTut
#DostMeclisiKonferansları
#AlandanSalonlara
#İBBDERGSK
#İBBDERBAKADEMİ

KONGRE İLE İLGİLİ KONUŞMA VİDEOLARI VE BASINDA HABERLER
https://www.facebook.com/HDkanal23/videos/909996779955085



https://www.haber7.com/.../3168071-kongrede-liyakat...
Bir haber ancak bu kadar güzel ve detaylı olabilir. Allah'a emanet olun. Basına ki teşekkür metni açıklayacağız. Bizdeki başarıda basının da payı var. Hayra vesile oluyorlar, sağ olsunlar. Şükranlarımızla..

https://www.facebook.com/HDkanal23/videos/909996779955085
https://www.yeniufuk.net/.../can-guven-tazeledi-h7698.html
https://www.facebook.com/yunus.ozcan.7140/videos/320858536256062





Aşık Zeki Erdali kongreye katılarak, bu vatanı böldürtmeyiz türküsü ve deyişleri ile türkü ziyafeti verdi.









Hılfılfudül Cemiyeti, Ahiler ve Loncalar Cemiyetleri; Teşkilatları, Allah-u Tealanın insana bakışı ve insanı kainatın halifesi görmesi anlayışı; liyakat, adalet, samimiyet, sadakat, vefa, güven, hürmet, muhabbet, saygı, sevgi gibi insani- inanç-kültürel ve ahlaki değerler ve mukeddesat önceliğin de gelecek nesillere yürüyoruz...