Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 378052

  • Toplam         : 3401925

Anasayfa » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Balkanlarda Akademik Miras

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Balkanlarda Akademik Miras

Çıktı Al
1173 kez okundu
20 Kasım 2019
Yücal Can, “İnsanın olduğu yerde biz varız,"


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, dernek hakkında bilgiler verdi.

Makedonya’da, Bosna’da, Kazakistan’da paneller düzenlediklerini ifade eden Yücal Can, “İnsanın olduğu yerde biz varız, önyargımız yok. Terörün, darbenin, savaşın karşısında her zaman olduğu gibi karşısındayız. Bizim ruhumuz Bedir'den başlar, Malazgirt’ten, Çanakkale’ye - İstiklal Harbine; oradan Selçuklu ve Osmanlı'nın devamı olan İslam Aleminin, mazlum coğrafyanın umudu ve ümidi olan Türkiye' ye: barış ve huzur için Fırat Kalkanına, Zeytin Dalına, Barış Pınarı Harekatına kadar devam eder.

Türkiye birlikte ve hangi güç olursa olsun, kim olursa olsun haklı olduğu her davada kanının son damlasına kadar devam eder. Bu anlamda vatanlarından kovularak her türlü ızdırabı yaşayanlara kucağımız, gönlümüz her zaman açıktır. Projelerimize, Balkanlarda Akademik ve Kültürel Miras Projesi ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Proje Koordinatörü Prof. Dr. Özcan Güngör Projeye destek veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kültür ve Turizm Bakanlığına, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ve Yönetim Kuruluna, akademisyenlere, emeği geçenlere teşekkür etti. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Çelik de “bu önemli ve anlamlı müstesna çalışmalar için İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin projesini tebrik ediyorum. Bu proje çok yönlü kıymetli bir projedir” dedi.