Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 378253

  • Toplam         : 3402445

Dernek Haberleri » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ KONGRE ÖNCESİ SON TOPLANTISINI YAPTI

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ KONGRE ÖNCESİ SON TOPLANTISINI YAPTI

Çıktı Al
1557 kez okundu
04 Kasım 2018
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği kasım ayı sonunda yapacakları olağanüstü kongre öncesi son toplantısını gerçekleştirdi.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği kasım ayı sonunda yapacakları olağanüstü kongre öncesi son toplantısını, hukuk işlerinden sorumlu Av. İbrahim GÖK'ün Cevizlidere'deki ofisinde yaptı. Toplantıya Genel Başkan Yücel CAN'ın yanı sıra Prof Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, yönetim kurulu üyeleri Av. İbrahim GÖK, Adnan KAHYA, Emrah TAŞKIN, Engin ÇİFTÇİ, Hasan ÇİMENTAŞ,Tuncer ÜNAL katıldı.



Genel Başkan Yücel CAN konuşmasına toplantıya ev sahipliği yapan Av. İbrahim GÖK'e teşekkür ederek başladı.Genel Başkan CAN toplantıda, öncelikli olarak alanlarında görevli olan yönetim kurulu üyelerinden yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgiler aldı. Daha sonra Başkan CAN ,yönetim kurulu üyelerine çok daha sahada olacak şekilde çalışmalarını, ''Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz Birlikte Güçlüyüz ,Geleneksek Çocuk Oyunları ''gibi projelerinin yanında yeni projelerle derneğin faaliyetlerini daha aktif hale getirilmesinin önemini anlattı.

Gündeme dair açıklamalara da yer veren Genel Başkan CAN, özellikle ''Kardeşlik Sınır Tanımaz'' projesiyle ülkelerini terk etmek zorunda bırakılan kardeşlerimize kucak açtıklarını, onların sıkıntılarını derneğimiz vasıtasıyla bir nebzede olsa gidermeye çalıştıklarını söyledi.



Toplantıda ayrıca söz alan dernek üyesi ve aynı zamanda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, İBA Akademi ile Bakanlıklarla, Belediyelerle ve diğer STK'larla çeşitli sertifika eğitimleri verilere İdareci ve Bürokratlar Birliği Akademi'sini daha aktif hale getirebileceklerini belirtti.








Toplantı ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Üyesi Av. İbrahim GÖK tüm konuklarına kahvaltı ikramında bulundu. Genel Başkan CAN;"Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. İbrahim GÖK'e yapmış oldukları tüm çaba ve gayretlerinden dolayı tüm Yönetim Kurulu Üyeleri adına teşekkür etti."