Dernek Haberleri » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Kadın Kolları Faaliyet Toplantısı düzenledi

05 Ekim 2018
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Kadın Kolları Başkanı Burcu YAĞCIOĞLU üyeler ile faaliyet toplantı düzenlendi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Yönetim Kurulu Teşkilatkanma konusunda Kadınlar kolu Başkanı Burcu YAĞCIOĞLU hanım ve Üyelerimizle toplantı düzenlendi. Teşkilatlanma çalışmalarına en kısa sürede başlayarak yapılacaklar konusunda Genel Başkanımıza sunulacak projeleri değinilerek düzenlemeler yapıldı.

Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Burcu YAĞCIOĞLU ve yönetim kurulu üyeleriyle yeni bir heyecan yakalandığını vurgulayan YAĞCIOĞLU, başarılı ve güzel çalışmalara imza atacaklarını ve  kadın elinin değdiği her yerde başarının kaçınılmaz olduğunu belirtirken, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde huzur içinde  yaşayacağını ve her zorluğun üstesinden geleceklerini söyledi.