Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 380861

  • Toplam         : 3410417

Anasayfa » İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin Desteklediği KUDÜS için Anadolu Meydanındayız

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin Desteklediği KUDÜS için Anadolu Meydanındayız

Çıktı Al
1773 kez okundu
24 Aralık 2017
Trump'ın bu yanlış karardan bir an önce vazgeçmesini gerekmektedir. Bu kararı reddediyor, yok hükmünde görüyoruz.


ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinin ardından Türkiye'de çığ gibi yayılan protesto mitingleri devam ediyor. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ve birçok STK'ların üyesi, on binlerce vatandaşın katılımlarıyla gerçekleştirilen "Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış" mitingine katıldı.

Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile mitingin yapıldığı alana gelen vatandaşlar hep bir ağızdan tek yürek oldular ve ABD ve İsrail yaptığı gizli anlaşmayı yok saydılar. Kudüs İslamiyetin kalbi ve Müslümanların başkentidir dedirler.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Can;
"Bu durum, dünya siyasetinde çatışmacı, savaştan yana bir tutum izlemek, acı, üzüntü kan ve vahşetten başka bir şey getirmeyecektir. Trump'ın bu yanlış karardan bir an önce vazgeçmesini gerekmektedir. Bu kararı reddediyor, yok hükmünde görüyoruz. "dedi.

Ayrıca genel başkan Yücel CAN TRT mikrofonlarına şöyle seslendi. "Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan gereken en büyük tepkiyi ortaya koyarak bu hainlere gereken dersi vermiş ve dünyaya göstermiştir. Çünkü bu karar hiç kimsenin menfaatine değildir. Kudüs sahipsiz değildir. Kudüs'ün sahipsiz olmadığını göstermek, ortak davada birleşmek üzere burada toplandık. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ve STK lar olarak bütün dünyaya vereceğimiz mesaj önemlidir. Gücümüzü ve duruşumuzu ortaya koyma zamanıdır. 'Gün bu gündür. Gün Kudüs için Müslümanlar için Kardeşlik Günüdür. Çünkü Biz Birlikte Güçlüyüz' diyerek, hepimizi yaralayan bu günlerde tüm sendikalarımızı, üyelerimizi ve halkımızı gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. ve onur duyuyoruz. "dedi.

Mitingde "Kudüs'e selam direnişe devam" pankartları açılırken, "Katil İsrail, Filistin'den defol" sloganları atılıyor. 100'ü aşkın STK'nın katıldığı mitinge, 7 Aralık'ta Filistin'de gözleri bağlı şekilde gözaltına alınan Fevzi Cuneydi'nin amcası Reşad Cuneydi de katıldı.