Etkinlikler » İdareci ve Bürokratlar Birliği’nden Başkan Atilla’ya ziyaret

İdareci ve Bürokratlar Birliği’nden Başkan Atilla’ya ziyaret

15 Eylül 2017
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel Can, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı, makamında ziyaret etti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Sayın Yücel Can, Başkan Yardımcısı M. Zeki Çitçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Çapar ve Şükrü Özkılıç ile İl Temsilcisi İbrahim Halil Akboyun, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret etti. Başkan Atilla, ziyaret nedeniyle Genel Başkan Can ve beraberindekilere teşekkür etti.

Görüşmede, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği yürütücülüğünü yaptığı “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesiyle ilgili Başkan Atilla’ya bilgi verildi.