Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 7

  • Kişisel           : 380695

  • Toplam         : 3410161

Anasayfa » DARBELER BU MİLLETİN KARDEŞLİĞİNE ZARAR VERDİ

DARBELER BU MİLLETİN KARDEŞLİĞİNE ZARAR VERDİ

Çıktı Al
1481 kez okundu
28 Şubat 2017
Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi kapsamında Dost Meclisinin konusu 28 Şubat Türküsüydü.


İdareci ve Bürokratlar Birliği Dost Meclisi İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi kapsamında Dost Meclisinin konusu 28 Şubat Türküsüydü. Konuğu ise Gazeteci Yazar Sayın Necati ÇAVDAR idi.
Genel Başkan Yücel CAN, Irak Savaşı ile Kardeşlik Sınır Tanımaz diyerek Irak ve Suriye'den gelenlere kucak açtıklarını, zamanla şehit ve muhtaç aileleri de kapsadığını, kardeşliğin sadece maddi olarak algılanmaması gerektiğini, bu tür çalışmaların Iç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesince desteklenmesinin anlamlı ve önemli olduğunu anlattı. Can bu anlamda darbelere tanık olan biri olarak gazeteci ve yazar olan Necati Çavdar'ı takdim etti. Çavdar;
28 Şubat ve diğer darbeler kardeşliğe. birlik ve beraberliğe asla katkı sağlamamıştır. Darbeler huzuru, barışı, kardeşliği bozmuştur, indanlara ve insanlığa zarar vermiştir. Darbeler kardeşliğe her yönden zarar vermiştir ve darbeler savunulamaz. Darbelerden herkes özellikle de kadınlar zarar görmüştür.
31 Mart bir darbedir ve 28 Şubat Darbesi aynıdır. Bu iki darbede Sultan Abdülhamit ve Erbakan insanlara zarar gelmesin diye zorunlu olarak sessiz kalmıştır.
Programa bir zamanlar darbelere maruz kalan ve o dönemde Ankara eski Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Üyesi Ersönmez Yarbay ile birlikte idare ve bürokrasinin değişik kesimlerinden konuklar, STK temsilcileri ve Dernek Üyeleri iştirak etti.