Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 6

  • Kişisel           : 380808

  • Toplam         : 3410322

Faaliyet » İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ İLE KORU HASTANESİ ARASINDA ANLAŞMA

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ İLE KORU HASTANESİ ARASINDA ANLAŞMA

Çıktı Al
2712 kez okundu
18 Şubat 2017
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği İle Koru Hastane Arasında yapılan anlaşma neticesinde tedavi hizmetlerinde %30 indirim imkanı sağlandı. Görüşme sürecinde Derneğimiz Üyelerinin lehine olacak çal


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği adına Genel Başkan Yücel Can, Bocce- Bowling ve Dart Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Recep Tekcan, ile Koru Hastanesi adına Koordinatör Çağla AYCAN ve Dr. Abdullah AŞAR arasındaki protokol imzalandı.

Koru hastanesi ile derneğimiz arasında anlaşmalar yapılmış olup Muayene ücreti değişmekle birlikte %30 iskontomuz bulunmaktadır.

Dernek üyelerimize SMS ve Whatsapp ile bu konuda bilgi ulaşmıştır ulaşamayanlar da dernek üye ve yönetimde bilgi ala bilir hayırlı olmasını temenni ederim.


Protokol görüşmelerinin başladığı andan itibaren Dernek Üyelerimizin lehine olacak bir şekilde gayret gösteren, Yönetim Kurulu Üyelerimize Check-Up paketi hazırlayan, insan kaynakları ve insani değerler gibi hususlarda örnek davranış gösteren ve yine örnek misafirperverlik gösteren Koru Hastanesi Koordinatörü Sayın Çağla AYCAN'a Hanımefendiye teşekkür ederim.


Yücel CAN
Yönetim Kurulu Başkanı

Hastane hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.koruhastanesi.com adresinden ulaşılabilir.