Anasayfa » Yurtiçi ve Yurtdışında Güçlü Demokrasi Yolunda

Yurtiçi ve Yurtdışında Güçlü Demokrasi Yolunda

16 Temmuz 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yurtdışı ve Yurt içinde ki İl Temsilciliklerimiz kendi şehirlerinde sokaklara inarek kendi vatanlarına sahip çıkmıştır.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Almanya Yurt Dışı Temsilciliği;Almanya Türkiye Cumhuriyeti Essen konsolosluk önünde demokrasi için ve darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Niğde İl Temsilciliği ;Demokrasi şöleninin Nigde Valiligi önunde mehteran eşliginde Vatan için nöbetteyiz.
.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Elazığ İl Temsilciliği;darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Malatya İl Temsilciliği;darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Diyarbakır İl Temsilciliği;darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur. Tüm halkımızın duyarlı davranışı ile 7 den 77 ye birlik sağlanmıştır.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Siirt İl Temsilciliği;Dün gece Siirt Halkı Milli iradesine sahip çıkarak Askeri kışlasına geri göndermiştir.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başketimiz Ankara;Kızılayda yeniden diriliş yürüyüşü.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Eskişehir İl Temsilciliği;darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Manisa İl Temsilciliği;darbeye hayır için temsilcilik adına katılım olmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Isparta il Temsilciliği; Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Gaziantep il Temsilciliği; Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor.