Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381230

  • Toplam         : 3411723

Anasayfa » BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI

Çıktı Al
1418 kez okundu
16 Temmuz 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı CAN;"Allahın izni ve inayetiyle bu necip milletin Islamiyetin bayraktarlığını yapacağına şahit olduk."



Allahın izni ve inayetiyle bu necip milletin Islamiyetin bayraktarlığını yapacağına şahit olduk. Adları ve ünvanları farklı olsa da küfrün tek millet oduğunu, vatanı ve milleti kurtaracak sözleri TRT'ye dayatılmasının da bir karşılığı olmadığını ve artık bazı sözlerin de iflas ettiğini, bu nedenle tarihin çok iyi okunması gerektiğini, çapulcuların-şer odaklarının hainlerle birlikte hareket ettiklerinin de görülmesi gerektiğini, vatan sevgisinin imandan geldiğini ve bu kişileri hain, düşman gibi kelimelerin ifade edilmesi bile yetersiz kalmaktadır. Ülkemiz tarihte olduğu gibi bir grup zalim ve alçakların şer odaklarının ve hainlerin de desteği ile menfur, talihsiz ve tarifsiz bir durumla karşı karşıya bırakılmıştır. Herzaman dediğimiz gibi çıkar ve düşüncelerin Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet Makamı ile çatışanların teröristler, şer odakları ve uluslar arası güçlerle anlatılması kabul edilez. Bugün bunun da etkisi olduğunu düşünüyoruz. Arap baharı sevdası ile Türkiyeyi karıştırmayı tasarlayanlar yanlışları ile karşı karşıya kalmıştır. Bugün necip millet mukeddasatına, vatanına, ezanına, bayrağına sahip çıkmak için bjrlik ve beraberlik ruhu ile hareket etmiştir. Vatan ve millet uğruna, demokrasi ve insan hakları adına asker, polis, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve aziz millet gerek savunma ve gerekse demokratik tepkileri gösterme adına üzerine düşeni yapmaya devam etmektedir.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği dün vatanın birliği, beraberliği, terörün son bulması, istikrarın sürmesi için referandumda evet, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme, terörün biterek istikrarın sürmesi için göstermiş olduğu duruşu bugün de göstererek vatanın ve milletin selameti adına Hükumetin, milletin yanında yer alarak göstermektedir.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği yurtiçi ve yurt dışında İl Temsilcilikleri, Üyeleri ile birlikte Genel Merkezimiz ile göstermiş olduğu hareketleri ile üzerine düşeni yapmaya devam etmişlerdir. Bu anlamda telefon, biliişim, haberlešme ve sosyal medya gibi metotlar, Biz Birlikte Güçlüyüz., Geçmişi ile Bağrışan Değil, Barışan Nesil Sloganları ile bu konudaki çalışmalarımız, demokratik tepkilerimiz Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın açıklamaları doğrultusunda devam edecektir. Buradan her üyemize vatanın, milletin selameti için üzerimize düşen görevin yapılması için samimiyet, sadaket ve samimiyetle hareket etmeninizi istirham ediyorum. Bu duruşumuz net ve açıktır.
Ortada bir paralel çete ve onları destekleyen şer odakları ve karşsısında güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti vardı. Bu vesile ile alçak hareket karşïsında tavır sergileyen güvenlik güçlerimize, Hükümetimize, milletimize, TBMM çatısı altında açıklama yapan siyasi partilere, basın mensuplarına, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunar, ebediyete irtihal eden şehitlerimize, bilvesile birlikte çalıştığımız TBMM çatısı altında şehit olanlara Yüce Allahtan niyaz ederim. Allah bu millete bir daha bugünleri göstermesin, vatanımızı her türlü bela ve musibetlerden korusun.
Tam zamanı şimdi vatanın, millein selameti, demokrasi ve insan hakları için, istikrarın devamı için haydi meydanlara, birlik ve beraberlikle yürümeye...
Biz birlikte güçlüyüz.

Yücel CAN
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı