Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381241

  • Toplam         : 3411745

Anasayfa » İTİDAL ÇAĞRISI DEMOKRASİDEN GERİ DÖNÜŞ YOK

İTİDAL ÇAĞRISI DEMOKRASİDEN GERİ DÖNÜŞ YOK

Çıktı Al
1616 kez okundu
16 Temmuz 2016
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinden demokrasiden geri donüş yok itidal çağrısında bulundu.


İdareci ve Bürokratlar Birliğini Derneğinden demokrasiden geri donüş yok itidal çağrısı Türkiye Cumhuriyeti'nin katetmiş olduğu ilerlemeyi gece baskınlarıyla kardeşin kardeşe çektiği silahla tamamen dünya ülkelerinin ekmeğine yağ sürdüğü ve terörü destekleme amaclidir, kesinlikle bunu kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti refah içinde yaşarken Türkiyeyi daha karanlık yerlere götürmeyi ve bir grup ne olduğu belli olmayan baskıcı bir yönetimi şiddetle kınıyoruz.

Türkiye tüm bunları geride bırakıp bunları desteklemiyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği anlaminda  biz birlikte güçlüyüz sloganımızı tekrar yineliyoruz. Bir daha geri dönmeyeceğini bu günkü basit geçme ile Türkiye Cumhuriyeti bir ihtilal ve girişimini daha yaşamayacaktır. Vatanlaşların duyarli davranış göstererek ve baş komutanimizin cağrısına kulak vererek milletimiz devletine sahip çıkmış İdareci ve Bürokratlar Birliği derneği olarak böyle bir hareketin karşısında olduğumuzu Sivil Toplum Kuruluşu olarak belirtiyoruz.

Bu anlamda hükümetle birlikte tavir sergileyen Ana muhalefet ve muhalefet partilerini takdir ediyoruz. Böyle bir girişime Türkiyenin ihtiyaci yoktur. Küçük hesaplar uzerine yapılan bu girişim Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları kanıtlamaktadır. Türkiye yükselen bir değer Türkiye Cumhuriyeti dünyanın tercih edilen saygın devletlerindendir. Şanlı Türk bayrağımız yükselerek dalgalanmaya devam edecek ve indirmeyede kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletizmiz meydanlara inmiştir. Aksaray, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, Ankara ve bir cok ilde halk birlik ve beraberliği sağladnığı akparti binalaripbinalaripi onunde ve meydanlarda toplanmistir.