Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 381234

  • Toplam         : 3411734

Anasayfa » Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Çıktı Al
1787 kez okundu
11 Temmuz 2016
Genel Başkan CAN; "Van Erciş ve Hakkâri Şemdinli’de meydana gelen hain terör saldırıları sonrası şehit olan askerlerimiz için tarifsiz bir acı içindeyiz"



İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN Şehitlerimiz için; "Van Erciş ve Hakkâri Şemdinli’de meydana gelen hain terör saldırıları sonrası şehit olan askerlerimiz için tarifsiz bir acı içindeyiz, Edirneli, Bursalı, Yozgatlı, Artvinli, Mardinli, Elazığlı nereli olursa olsun fark etmiyor içimiz yanıyor, yüreklerimiz, doğudan gelen haberlerle bir daha bir daha yandı. Hain terör saldırısıyla can veren kardeşlerimizin, evlatlarımzın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Hain Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine Büyük sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak halkın huzur ve güvenini bozmayı, kalkınma ve gelişmeyi engellemeyi amaçlayan bu hain terör girişim ve saldırıları nefretle lanetliyor ve kınıyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşacaklardır. Herkes bilmelidir ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır. Bize bu acıyı çektirenler misliyle çeksin istiyoruz." dedi.