Anasayfa » Kadın Kolları Kaldığı Yerden

Kadın Kolları Kaldığı Yerden

10 Temmuz 2016
Kardeşlik Sınır Tanımaz, Hayrınıza Vesile Oluyoruz ve Biz Birlikte Güçlüyüz Sloganı ile bayram öncesi başlayan çalışmalar kapsamında Fatma YALÇINKAYA ve Zehra ÇAĞLAYAN Kadın Kolları olarak devam etti.

İdareci Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN "Kardeşlik Sınır Tanımaz, Hayrınıza Vesile Oluyoruz, Biz Birlikte Güçlüyüz Sloganı ile bayram öncesi başlayan çalışmalar kapsamında Fatma YALÇINKAYA ve Zehra ÇAĞLAYAN koordinasyonunda Kadın Kolları olarak bayramda ve bayram sonrasında Gaziantep İl Temsilcimiz Adil Şiraz'ın desteği ile Ankara Yenimahalle Yakacık, Altındağ Karapürçek bölgelerinde orjinal marka ayakkabı yardımını Yediden Yetmişyediye dağıtarak çocukları ve aileleri sevindirmişlerdir. Bu anlamda arkadaşlarımıza tešekkür ederiz. Bizde hizmette ve yardımda devam ve birliktelik esastır" dedi.