Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 381233

  • Toplam         : 3411729

Anasayfa » Gaziantep İl Temsilcimiz Adil Şiraz'ın Kardeşlik Sınır Tanımaz Hayrınıza Vesile Oluyoruz Projesi Kapsamında Elazığ'ı Ziyaretleri ve İstişare Toplantısı.

Gaziantep İl Temsilcimiz Adil Şiraz'ın Kardeşlik Sınır Tanımaz Hayrınıza Vesile Oluyoruz Projesi Kapsamında Elazığ'ı Ziyaretleri ve İstişare Toplantısı.

Çıktı Al
1838 kez okundu
10 Temmuz 2016
Gaziantep İl Temsilcimiz Adil Şiraz'ın Kardeşlik Sınır Tanımaz Hayrınıza Vesile Oluyoruz Projesi kapsamında Elazığ'ı ziyaretleri, Muğla Gençlik Kolları Başkanı Metin Ayaz'ın birlikteliği, Elazığ İl Te


Gaziantep İl Temsilcimiz Adil Şiraz'ın "Kardeşlik Sınır Tanımaz" ve "Hayrınıza Vesile Oluyoruz Projesi kapsamında" Elazığ'ı ziyaret ettiler. Muğla Gençlik Kolları Başkanı Metin Ayaz'ın birlikteliği, Elazığ İl Temsilcimiz Çetin Özmen'in ev sahipliğinde ziyaretler ve istişare toplantısı icra edildi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN Konu ile ilgili olarak "İl temsilcilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tüm illerimize örnek olmasını ve "Kardeşlik Sınır Tanımaz" ve "Hayrınıza Vesile Oluyoruz Projesi kapsamında" proje kapsamında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirti."