Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381281

  • Toplam         : 3411835

Anasayfa » Genel Başkan Sayın Yücel CAN'dan Basın Açıklaması

Genel Başkan Sayın Yücel CAN'dan Basın Açıklaması

Çıktı Al
1241 kez okundu
02 Temmuz 2016
Genel Başkan Sayın Yücel CAN'dan "Kardeşilik Sınır Tanımaz, Biz Birkikte Güçlüyüz" sloganları ile sayısız hizmetler imza attı....



İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkan Sayın Yücel CAN Ramanaz ayı münasebetleti ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Genel Başkan CAN;"Salat ve Selam üzerinize olsun. Şükür bir kadir gecesini daha ihya ettik. Allah kabul etsin. Ramazan Ayı münasebetiyle İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak hayırlara vesile oluyoruz. Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz birlikte güçlüyüz, Hayrınıza vesile oluyoruz sloganlarımızla 2012 yılından beri muhtaçlara, yetimlere, şehit yakınlarına, Muhacir-Mülteci Kardeşlerimize el uzatıyor ve gönül köprüsü oluyoruz, hatimler indiriyoruz, öğrencileri desteklemeye çalışarak hayata hazırlıyoruz, yetim çocuklara arefe günleri bisiklet alarak Kainat efendimiz Resulullah (SAV) örneği ile onları sevindirmeye çalışıyoruz, resmi kurumlarla, STK'larla örnek işbirliğine gidiyoruz. Kısaca ayni-nakdi, maddi-manevi desteklerde bulunuyoruz, iftar programları düzenliyoruz...

Bu yıl Ankara'da yardım paketleri dağıtıldı, nakit yardımlarda bulunuldu, Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği ile işbirliğine gidilerek elliye yakın Müslüman Ülkenin yüz ellinin üzerindeki Müslüman Öğrencilerine iftar ve sahur düzenlenetek Kardeşlik adına birlikte vakit geçirilerek ortak ümmet fikriyle kardeşlik ve birlikteliğe katkıda bulunuldu.
Ve bugün Muhacir Kardeşlerimize yönelik Projemiz 19.160 TL ile saat on altıda Keçiören'de, Altındağ'da, Yenimahalle'de. Kardeşlerimizin hanelerine misafir olup onlarla hemhal olacak, ayni nakdi yardımla, şeker, çikolata, kolonya ile gönul iklimlerinde yer almaya çalışacağız, hayır sever bir işadamının vesiledsi ile değişik yerlerde ayakkabı dağıtacağız.
Bu kardeşlikle, birliktelikle mümkün oluyor, yani Sizinle, maddi ve manevi destekle Sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Bu vesile ile isim belirtilmesi istenilmediğinden Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerimize, Üyelerimize, bizimle birlikte yürüyen yol arkadaşlarımıza, Kardeşliğin, birlikteliğin adresi ve muhtevası olan Siz Kıymetli Kardeşlerimize, Dostlarımıza, maddi ve manevi desteği olan herkese en kalbi şükranlarımızı sunarız, iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Kardeşlik Sınır Tanımaz, Biz Birlikte Güçlüyüz...." dedi.

CAN Sözlerine şu şekilde devam etti. "Allah razı olsun ve ümmetin kardeşlik ve birlikteliğine hizmetkarlığımızı devam ettirsin, bu yolda bize imkan ve fırsat versin, İslam Aleminin yeniden inşasında, Türkiye'nin İslam Ülkelerine yapacağı bayraktarlıkta, Ayasofya'nın ibadete açılmasında, idare ve bürokrasi anlamda örnek şahsiyetlerin yetiştirilmesinde de İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğine imkan, güç ve hizmetkarlık duamıza kavli ve fiiili olarak nasip etsin..." diyerek sözlerine son vermeden önce.
"Hakkınızı helal ediniz..." diyerek sözlerine son verdi...

Yücel CAN
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı