Güncel » KARDEŞLİK VE BİRLİKTELİK İFTARI

KARDEŞLİK VE BİRLİKTELİK İFTARI

01 Temmuz 2016
Genel Başkan Sayın CAN; Bu Akşam Otuz ülkeden Yüz Elli öğrenciye iftar ve sahur programında buluşuyoruz....

İdarecei ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; İki bin on iki yılından beri Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi kapsamında muhtaç ailelere, yetim ailelere, şehit ailelerine, Muhacir-Mülteci kardeşlerimize iftar, gıda, giyecek, barınak, kitap, ayni ve nakdi yardımda bulunulduğu ifade etti.
Genel Başkan Sayın CAN sözlerine devam ederek; Bugün Cuma ve bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesine tekabül eden bu akşam otuz ülkenden yüz elli öğrenciye iftar ve sahur programı ile yönetim kurulu üyeletimizle birlikte olacağız. Bu aynı zamanda Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği ile birlikte örnek bir birliktelik ve dayanışma olduğunu söyledi.