Faaliyet » Manisada İHOP İl koordinasyon toplantısı ve Şöleni

Manisada İHOP İl koordinasyon toplantısı ve Şöleni

25 Mayıs 2016
Manisada İHOP İl koordinasyon toplantısı ve Şöleni

İmam Hatip Okulları Platformu (İHOP) Manisa ilinde Saruhan otelinde düzenlediği İl Koordinasyona İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğimiz adına İl Temsilcimiz Sayın Yüksel ÜLKER bey katılmıştır. Düzenlenen tolantının katılım oranını yüksek ve verimli bir çalışma olması belirtmiştir. Ayrıca İdareci Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanımız Sayın Yücel CAN; İHOP nazik davetinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunar, İdareci ve Bürokratlar Birliği Manisa İl Temsilcisi Sayın Yüksel ÜLKER beye takdire şayan başarılarınızın devamını dileyerek, Osmanı Payitahtlarından biri olan Manisa'ya şahsınızda Selam ve Muhabbet ile Saygılar sunuyoruz. Ayrıca İmam Hatipliler Şöleni Manisa halkının büyük katılımı ile Konserler düzenlenmiş çoşku ile kutlanmıştır.