Dernek Haberleri » Aylık Yönetim Kurulu Toplantısına Van Ev Sahipliği Yaptı.

Aylık Yönetim Kurulu Toplantısına Van Ev Sahipliği Yaptı.

19 Mayıs 2016
Aylık Yönetim Kurulu Toplantısına Van Ev Sahipliği Yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can'ın Başkanlıginda proje, kon ferans, çalıştay, ramazan ve diğer faaliyetlerin değerlendirildigi yonetim kurulu toplantisinda Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Can,

Türkiye'nin çok yönlü kültürüne farkındalık yapmak için Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Veral'in ev sahipliğinde Kayseri ile başlayan yolculuğun diğer adımının bugün kahvaltı ile ön plana çıkan Van İli ile devam ettiğini, bu vesile ile Yönetim Kurulu Üyesi Erol Baykara ile teşekkür ettiklerini; Ramazan Ayının birçok hayra vesile olduğu gibi inşaallah bu birlikteliğin devam edeceğini belirterek yœnetim kuruluna teşekkür etti.

Can;Ülkemizin herzamankinden daha çok birlik, beraberlik ve insani değerlerin yaşatılmaya ihtiyacı olduğunu, önemli bir STK olarak bu konuda katkı sağlamaya çalıştıklarını, bu anlamda güçlü bir Türkiye yolunda son on iki yılda adimlar atildigını, bu adımlari desteklemek için Hükümetin Sayın Binali Yıldırım Başbakanlığında devam etme hususunda da tebrik ve başarıların devamını diledi.