Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 380234

  • Toplam         : 3409276

Güncel » DÜNYA BU KATLİAMA ARTIK DUR DEMELİDİR...

DÜNYA BU KATLİAMA ARTIK DUR DEMELİDİR...

Çıktı Al
1310 kez okundu
01 Mayıs 2016
DÜNYA BU KATLİAMA ARTIK DUR DEMELİDİR...


İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; Başta AB Ülkeleri ve Batı olmak üzere yeri geldiğinde ağızlarından demokrasi ve insan haklarını hiç düşünmediklerini, bu konuda samimi davranmayıp çıkarlarına göre hareket ettiklerini, Suriye'de yaşananları izleyen Dünya Ülkelerinin bu savaştan, katliamdan ve savaşın enkazından sorumlu olduğunu vurguladı.
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; Şu an gerek Türkmen dağında, gerek Halep'te çocuklara, kadınlara, yaşlılara, insanlara, hastanelere, sivillere karşı devam eden katliama, vahşete dikkat çekmek istiyoruz. Hani insan haklarını savunan ülkeler, hani bu konuda seslerini bile çıkaramayan uluslararası sivil toplum kuruluşları.
Türkiye gibi birkaç ülke dışındaki ülkeler, bu ülkelerin idarecileri nerede?
Bu kan ve gözyaşına göz yuman ülkeleri ve bu katliamı yapanları kınayarak bu konuda insanların, ülkelerin daha duyarlı davranmaları için bir defa daha çağrıda bulunuyoruz dedi.
Dernek Genel Başkanı Yücel Can; Terörü destekleyen bu ülkelerin uzun eli maalesef dün ülkemizin birçok yerinde kan döktü. Aynı durumu bugün Gaziantep’te denediler.
Bu vesile ile de şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza, acil şifa Gaziantep’e de geçmiş olsun.
Genel Başkanı Yücel Can;
Zülme rıza Zulümdür, Görünen o ki zulüm de sınır tanımıyor. Bizim için Gaziantep ne ise Halep de odur dedi.