Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 380065

  • Toplam         : 3408950

Anasayfa » Av. Hakan TÜTÜNCÜ’ye Ziyaret…

Av. Hakan TÜTÜNCÜ’ye Ziyaret…

Çıktı Al
1168 kez okundu
01 Ocak 1970
Av. Hakan TÜTÜNCÜ’ye Ziyaret…



İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilciliği’nden Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan TÜTÜNCÜ’ye  Ziyaret…

İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Temsilci Yardımcısı Arif  TUNCAL, Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan TÜTÜNCÜ’ yü makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede 2009 yılında Genel Başkan Yücel CAN tarafından Ankara'da kurulan, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin amacının yönetenlerle yönetilenler arasında iletişimi kuvvetlendirerek toplumla idareyi kaynaştırıcı ve bürokrasiyi azaltıcı projeler geliştirme amacında olduğu ifade edildi.

İl temsilcisi Nebi Musa KAFALI “  Türkiye son yıllarda hızlı bir değişim ve gelişim sürecine girmiştir. Bu süreçte siyasi partilerin yanında sivil toplum kuruluşlarına düşen sorumluluk da artmıştır. Ülkemizde gençlerin sivil toplum kuruluşları bünyesinde yer alması, değişimin en önemli öğesi olan katılımcı demokrasi açısından oldukça önemlidir. Türkiye nüfusunun büyük bir kısmını oluşturan gençlerin yönetime dahil edilmesi yenilenmeye ve mevcut sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacaktır. Türk gençliği bunu kaldırabilecek enerjiye sahiptir. Bunun en güzel örneği sizin Kepez Belediyesi’nde yapmış olduğunuz çalışmalardır.” dedi.

Arif TUNCAL ise “İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, yenilikçi ve gelişimci bir yapı çerçevesinde son yapılan olağanüstü genel kurulunda Dr. Mehmet KOCATEPE ‘yi Gençlik ve Spor İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atamış ve Antalya’daki teşkilatlanma görevini bizlere vererek, gençlerin sürece dahil edilmesinde üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmıştır. Gençlerin Türkiye için yapabilecekleri çok şey olduğu inancından hareketle sivil toplum kuruluşlarında gençlere her zaman aktif görevler verilmelidir. Demokrasinin gelişmesi için  özellikle gençlerimize büyük sorumluklar düşmektedir.”  dedi.

Hakan TÜTÜNCÜ, görüşmeden duyduğu memnuniyeti belirtip,  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin Antalya’da gerçekleştireceği faaliyetlere destek olacağını ifade ettikten sonra, İl Temsilcisi Nebi Musa KAFALI ve İl Temsilci Yardımcısı Arif  TUNCAL’a görevlerinde başarılar diledi.