Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 379806

  • Toplam         : 3408545

Anasayfa » AA Bölge Müdürüne Ziyaret

AA Bölge Müdürüne Ziyaret

Çıktı Al
1514 kez okundu
01 Ocak 1970
AA Bölge Müdürüne Ziyaret



İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilciliği’ den Anadolu Ajansı (AA) Antalya Bölge Müdürü Tuncer ÇETİNKAYA’ ya Ziyaret
İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa Kafalı ve İl Temsilci Yardımcısı Arif TUNCAL Anadolu Ajansı (AA) Antalya Bölge Müdürü Tuncer ÇETİNKAYA’ yı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyarette TUNCAL “Genel merkezi Ankara’da olan dernek, 2009 yılında Yücel CAN tarafından kurulmuş, Aralık 2011 de yapılan olağanüstü genel kurul ile çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmıştır. İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, kamu ve özel sektör hizmetlerinde memnuniyetsizliğin en aza indirildiği, yöneticilerin ideal çalışma koşulları içinde her yönden kendini geliştirebildiği, birey ve kurumların en üst düzeyde kaliteli hizmet alabildiği, devlet ve toplumun karşılıklı saygı ve sorumluluk anlayışı içinde faaliyetlerini gerçekleştirdiği, çağdaş standartlarda temel hak ve hürriyetlere saygılı bir TÜRKİYE hedeflemektedir”  dedi.
Ülkemiz demokratikleşme, hürriyet ve insan hakları başta olmak üzere birçok alanda yaşanılan sıkıntılarla yüzleşmeye başladığı belirten KAFALI “Demokratik ve açık bir toplumda medya çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu anlayış içerisinde sivil toplum kuruluşlarının ve basın organlarının karşılıklı etkileşimi, ülkemizde son yıllarda üzerinde durulan katılımcı demokrasinin sağlanmasında önemli bir etken olacaktır. Çağımızın en büyük problemlerinden biri olan bilgi kirliliğine karşı, M. Kemal ATATÜRK tarafından kurulan AA’nın tarafsız, ilkeli basın anlayışı çerçevesinde verdiği mücadele İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından takdir edilmektedir. “ dedi.

AA Antalya Bölge Müdürü ÇETİNKAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “AA’nın Türkiye Cumhuriyeti’nden daha önce kurulmuş olup, kurulduğu günden itibaren kamu kurum ve kuruluşlarının faaliyetlerini aktarmıştır. Bu çerçeve de sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız. İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin, bundan sonraki süreçte Antalya’ da güzel bir örgütlenme ile başarılı hizmetlere adım atmasını temenni ediyorum” diyerek başarılar diledi.