Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 379808

  • Toplam         : 3408548

Anasayfa » İBB Der Şair Ahmet Sandal'ın İmza Günündeydi..

İBB Der Şair Ahmet Sandal'ın İmza Günündeydi..

Çıktı Al
1795 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB Der Şair Ahmet Sandal'ın İmza Günündeydi..




[imagebrowser id=10]

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Üyesi Şair, Yazar Ahmet Sandal 03.03.2012 Günü Ankara'da Menekşe 2 Sokak No:16/2 Ankara Adresinde Tandoğan Kültür ve Sanat Evi'nde İmza Gününde Ankara'daki Bazı Bürokratlarla Buluşmuştu. Sıcak, neşeli ve edebi sohbetler içinde geçen imza gününde Şair Yazar Ahmet Sandal kitabını imzaladı.
İmza töreninin ardından Ney Şöleni gerçekleştirilmiştir. Neyzen fatih Karaoğlu Mevlana ve Mesnevi esintileri ile dinleyenleri coşturmuştur.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Üyesi Şair Yazar Ahmet Sandal, "1. İmza Gününe Kahramanmaraşlı Hemşehrileri De Davetliydi. 2. İmza Günü Bürokrat Arkadaşları ve Dostları Davetliydi. Sandal'ın 2. Şiir Kitabımı 2. İmza Günü Resimleri Katılanlara Candan Teşekkür etti. Bu törene anlam katan Neyzen Fatih Karaoğlu'na Bu Vesile İle Ayrıca Teşekkür ediyorum" diyerek imza gününe katılanlara teşekkürlerini iletmiştti."

İmza Gününe, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Müşaviri Zeki Çitçi, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Fahri Oluk, İBB Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Hazine Müsteşarlığında Araştırmacı  Yılmaz Çağlayan, Yeminli Mali Müşavir ve Ankaralılar Derneği eski Başkanı Halit Özen, Enerji Bakanlığında Uzman Yusuf Gökdoğan, Neyzen ve Bizimkiler Sürücü Kursu Sahibi Fatih Karaoğlu, Mardo Dondurma ve Şrbetli Tatlı Türkiye Distribütörü İşadamı Faruk Bilgili, Ankara Adliyesinden Zabıt Katibi Ejder Ümit Dal, Devlet Demiryolları Tesisler Şube Müdürü Şükrü Kaya, İngilizce Hocası Ekrem Karacan, Tandoğan Müşavirlik Sahibi Ahmet Tandoğan katıldı.