Anasayfa » BİRLİKTE, DOSTLAR BULUŞMASI

BİRLİKTE, DOSTLAR BULUŞMASI

BİRLİKTE, DOSTLAR BULUŞMASI

İdareci Ve Bürokratlar Birliği Derneğinde, Dostluklar, Arkadaşlıklar ve Anılar Yeniden Anlam Kazanıyor. Yıllar ne kadar geçse de değişik vesileler geçmişi bir araya getiriyor. 1996 yılında TBMM’nde Milletvekili Danışmanı olarak birlikte çalışan arkadaşlar yıllar sonra Bürokratlar Birliğinde bir araya gelerek geçmişi konuşarak hasret giderdiler. Mehmet Kocatepe, Rasih Bostancı, Hakkı Kapusuz, Mecit Erdoğan, Fahri Balcı ve Yücel Can, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği vesilesi ile bir araya gelerek geçmişte yaşadıklarını, birlikteliklerini, arkadaş ve dostluk ilişkilerini, anılarını paylaşarak dostluklarını pekiştirerek yıllar ne kadar geçse de geride bırakılacak hoş bir sadanın, insana hizmetin esas olması gerektiğini, bu anlamda ilişkilerin devam etmesinin anlamlı olduğunu ve bu durumun da insanı çok mutlu ettiğini, o dönemdeki bazı arkadaşlarla münferit veya iftar programları gibi vesilelerle görüştüklerini, ancak o dönemdeki arkadaşlarla da aynı çatı altında bir araya gelmeyi, samimiyet ve vefa üzerine kurulu bu ilişkiyi sürdürmek istediklerini söylediler.