Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 6

  • Kişisel           : 381221

  • Toplam         : 3411707

Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDE AŞURE BEREKETİ

BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDE AŞURE BEREKETİ

Çıktı Al
919 kez okundu
01 Ocak 1970
BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDE AŞURE BEREKETİ




Bilyaminu Bello Nagwari(Bünyamin) Fahri Elazığlı, Gakkoş oldu.

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinde düzenlenen aşure programına sıcak ilişkiler damgasını vurdu. Diyalog ve örnek iletişim içerisinde geçen programda arkadaşları tarafından Çorumlu diye hitap edilen sempatik, sıcakkanlı, iletişime açık, hoşgörülüNijeryalı BilyaminuBelloNagwari(Bünyamin) “Gakkoş, Fahri Elazığlı” oldu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinin geniş katılımlı aşure programında sıcak, sempatik tavırları ile dikkat çeken Nijeryalı Bilyaminu Bello Nagwari’ye(Bünyamin’e),  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ve Genel Başkan Yardımcısı M. Zeki Çitçi tarafından“ Fahri Elazığlı ve Gakkoşluk” teklif edildi. Elazığ’ın tarihten gelen özellikleri, Elazığ kültürünün anlatılması karşısında Gakkoşun;  kardeş, yiğit, mert, delikanlı, cömert, kibar, beyefendi, saygı, güven duyulan kişi, bizden biri gibi anlamlara geldiğinin anlatılması ve bu özelliklerin kendisi ile uyumlu olduğunun anlatılması üzerineNijeryalı Bilyaminu Bello Nagwari(Bünyamin)kendisine yapılan teklifi memnuniyetle kabul etti.

[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]

Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Can, öncelikle her ayın yirmi üçünde mutat hale gelen Elazığ Harput Kültür Derneğinin hemşeri buluşmasına ve Elâzığ’la ilgili birkaç adım ötede bulunan Elazığ Kültür Derneğinin ileElazığ Kültür Tanıtma Vakfının da bu anlamda her zaman için kapılarının kendilerine açık olduğunu ve önlerine gelen herkese de “Fahri Elazığlı ve Gakkoş” olmanın da teklif edilmediği,herkese de Gakkoş denilemeyeceği söylendi.

Aşure bereketi ileNijeryalı Bilyaminu Bello Nagwari(Bünyamin),“Fahri Elazığlı, Gakkoş” oldu.