Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381282

  • Toplam         : 3411838

Anasayfa » Bürokratlar Birliği 2.Olağan Genel Kurul Yapıldı...

Bürokratlar Birliği 2.Olağan Genel Kurul Yapıldı...

Çıktı Al
906 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği 2.Olağan Genel Kurul Yapıldı...


Genel Kurul Ankara'da yapıldı...

İdareci ve bürokratlar Birliği Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, 14 Kasım da bir çok Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve bürokratların katılımı ile Ankara’daki dernek binasında gerçekleştirildi.

Oylamaya geçmeden önce söz alan konuşmacıların ortak  mesajı Türkiye’yi geleceğe taşıyan dürüst, makamları ile değişmeyen ve niçin o makamda olduğunu idrak etmiş, insanlığa ülkeye hizmet etmeyi kendine görev edinmiş bir bürokrasi anlayışı oluşturmak oldu.

Aynı zamanda bürokrasinin tıkanmış yönlerini profosyonelce ele alıp doğru projelerce gereken yerlere sunmak ve burokrasınin taha dinamik bir yapı kazanması için bu projeler doğrultusunda gelişmesini sağlaman.Türkiyeİş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak 40 yıllık tecrübesini paylaşırken öncelikle insanı sevmenin çok önemli olduğunu ve beraberce pararlel amaçlarda ve aynı formatta kurulmuş derneklerle işbirliği yapmanın diyalog halinde olmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Bunun yanısıra basın konusunda da üzerine düşen her konuda elinden geleni yapmayı belierti. Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet KOCATEPE’de birilerin atamalarını yapan dernek değil bürokrasi ve burokratları geliştiren ahlaklı dik duruşlu bir burokrasiye katkıda bulunmanın önemini vurguladı.

İdareci ve bürokratlar Birliği Derneği’nin genel başkanı Yücel CAN ise 2013 ve sonraki yıllarda derneğin çok daha dinamik, çok daha aktif bir hal alacağını ve manevi değerlerden asla ödün vermeden ülkenin dört bir yanındaki burokrasiye elini uzatan makamları ile başı dönen değil, makamlarında değişimi ve dönüşümü yaratan, yardımsever, ilmi yüksek inancı yüksek bir burokrasi hayalini gerçekleştirmek istediğini belirtti. Can sözlerine “uluslararasıorganizasyonlarla beraber burokrasinin her alanda etlikili iletişim halindeolmak ve yeni değerleri kendimize kazandırmak en önemli amaçlarımızdan bir tanesidir” diyerek sonlandırdı.

 

 

[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]