Anasayfa » YÜCEL CAN, KONGRENİN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ.

YÜCEL CAN, KONGRENİN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ.

YÜCEL CAN, KONGRENİN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ.

MUAYTHAİ FEDERASYONU 2. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI. CAN, KONGRENİN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ.

Akar Hotel'de gerçekleşen genel kurulda 197 delegenin 185'i oy kullandı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından 2006 yılından itibaren başkanlık görevini yürüten Halil Durna, kullanılan 185 oyun 121'ini alarak yeniden başkan oldu. Diğer aday Ümit Yıldız, 60 oyda kalırken 4 oy da geçersiz sayıldı.

Halil Durna, seçim öncesinde yaptığı konuşmasında, Muay Thai Federasyonu'nun kurucu başkanı olduğunu hatırlatarak, “Yönetim olarak lisanslı sporcu sayısını 6 yıl içerisinde 35 bine, antrenör sayısını da binin üzerine çıkardık” dedi.

Durna, “Federasyon başkanı olarak yaptığım icraatlar ortada. Her zaman sporcuların haklarının yenmemesi için çaba sarf ettim. Amacım, muay thai camiasının mevcut kapasitesini mümkün olduğunca yükseltmek” diye konuştu.

Yönetim, disiplin ve denetleme kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Halil Durna (Başkan), Okşar Taştan, Hasan Yıldız, Mustafa Kızıl, Fatih Kocabaş, Mehmet Gür, Mehmet Erdem, Yaşar Gültekin, Mehmet Salih Aygün, Şakir Bayramaoğlu, Ziya Diyaddin Yıldırım, Murat Yılmazer, Talip Öztürk, Adnan Şenol, Yücel Can.

Denetim Kurulu: Nuri Kınataş, İlhan Kahraman.
Disiplin Kurulu: Sebahattin Çetin, Nejat Altan Taştan, İsmail Çevik, Eser Akkaya, Celal Er.