Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 379962

  • Toplam         : 3408770

Anasayfa » Hayırlı Olsun Ziyaretleri...

Hayırlı Olsun Ziyaretleri...

Çıktı Al
1417 kez okundu
01 Ocak 1970
Hayırlı Olsun Ziyaretleri...



TÜRKİYE GAZİLER VAKFINDAN, ELAZIĞ HARPUT KÜLTÜR DERNEĞİNDEN VE YÜKSEK İSTİŞARE VE ONUR KURULU ÜYESİ SAYIN TUNCAY ŞEKERCİOĞLUNDAN BÜROKRATLAR BİRLİĞİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNULDU.

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Ergin Aktekin,  Vakıf Danışmanı Dr. Tuncer Ayhan, Elazığ Harput Kültür Dernek Başkanı Süleyman Kürklüoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Pirinççi, Hanifi Aksu ve Aynı Zamanda Bürokratlar Birliği Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi Olan Tuncay Şekercioğlu’nun Kabul Ziyaretinde Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel Can İle Beraber Muğla İl Temsilcisi Satılmış Açıksöz, Bürokratlar Basın ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı Biriminden Fatih Çapar Hazır Bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek görüşmelere geçildi.

Yüksek İstişare Onur Kurulu Üyesi olan Sayın Tuncay Şekercioğlu, daha da önce de ifade ettiği gibi İdareci ve Bürokratlar Birliğinin ülkemizin bazı eksikliklerinin karşılanmasında önemli rolleri üstleneceğini, birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkıda bulanacağına yürekten inandığını, demokrasinin doğru bir şekilde yerleşmesinde de etkili olacağına inandığını ve kendilerine düşen görevleri yerine getireceğini belirtti.

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Ergin Aktekin, Bürokratlar Birliğinin ve Yönetiminin sivil toplum kuruluşları adına önemli hizmetleri üsteleneceğine inandığını, Gaziler Vakfı olarak yaptıkları güzel hizmetleri, iş birliği içerisinde yürütmenin daha anlamlı olacağını anlattı.

Elazığ Harput Kültürü Derneği Başkanı Süleyman Kürklüoğlu da Bürokratlar Birliğini yakinen takip ettiklerini ve yöresel olarak da bürokratlar birliği ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini, dernek olarak her ayın yirmi üçünde gerçekleştirilen kültürel etkinlikler başta olmak üzere tüm etkinliklerde bürokratlar birliğini görmekten memnun olacaklarını söyledi.

Gaziler Vakfı Danışmanı olan Tuncer Ayhan da Bürokratlar Birliğinin sivil toplum kuruluşu adına yapılacak projelerde daha etkili olacağını ve aynı zamanda başkanı olduğu Nallıhanlılar Derneği olarak da her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirtti.

Bürokrasinin değişik kademelerinde de görev alan Hasan Pirinççi ve Hanifi Aksu da idare ve bürokrasi alanında karşılaşılan sorunların belirlenmesi ve çözüm yollarının bulunmasında Bürokratlar birliğinin önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını ve kendilerinin de her türlü desteği vereceklerini söylediler.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrarlayarak oldukça anlamlı geçen ziyarette bütün görüşlere saygılı olduklarını, iş birliği içerisindeki çalışmaların derneklerinin amaçları arasında olduğunu, her insanın ayrı bir değer olduğuna inandıklarını, gaziler ve şehitlerin bu ülkenin gerçek sahipleri olduğunu ve bu birlikteliğin de ayrı bir anlamı olacağını, tecrübe adına da politikacılara ve siyasilere de değer verdiklerini belirterek en kısa zamanda eksikliklerini gidererek fiziksel imkân olarak da derneklerinin birçok şeye daha hazır hale geleceğini dile getirdi.

Oldukça sıcak geçen görüşme sonrasında İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, konuklarını bu tür görüşmelerin devam etmesi temennisi ile kapıya kadar yolcu etti.