Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 381233

  • Toplam         : 3411728

Anasayfa » Bürokratlar Birliği Ankara Yaşlılık Platformunda

Bürokratlar Birliği Ankara Yaşlılık Platformunda

Çıktı Al
891 kez okundu
01 Ocak 1970
Bürokratlar Birliği Ankara Yaşlılık Platformunda


 

BÜROKRATLAR  BİRLİĞİ ANKARA KENT KONSEYİ'NDE OLUŞTURULAN "ANKARA YAŞLILIK PLATFORMUNDA"

Ankara Kent Konseyi'nin yaşlılara yönelik çalışmaları kapsamında "Yaşlılık Platformu" oluşturuldu.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arslan, düzenlenen toplantıda, her yaşta yaşanabilir "Yaşlı Dostu Kent Ankara" sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Arslan, yaşlılara sağlık, temizlik, tamirat hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetler de verildiğini belirterek, "Yaşlı Dostu Kent Ankara" projesi kapsamında "Ankara Yaşlılık Platformu"nu oluşturmak istedik. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde "Yaşlılar Meclisi"nin çalışmasını başlatacağız" dedi.

Toplantıda konuşan Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Kemal Aydın, geleceğin en önemli sorununun yaşlılık olacağını, yaşlılara yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Aydın, 2023 yılında bitecek projeyle Ankara'yı her yaşta yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi planladıklarını ifade ederek, "Yaşlılar Meclisi yaşlıların temsil edileceği ve sorunlarının paylaşılacağı bir yer olacak" diye konuştu.

Platforma İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği adına Genel Başkan Yücel Can ile Bürokratlar Birliği Üyesi ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Gülgen Dural da katıldı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, Ankara Kent Konseyinde Aile ve Çocuk ile Yaşlı ve Kimsesizler Konseyi üyesi olup bir dönem de her iki grubun sözcülüğünü Bürokratlar Birliği Dernek Başkanı Yücel Can yapmıştı.