Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 381269

  • Toplam         : 3411802

Anasayfa » TÜGİAD’DAN ANLAMLI BİRLİKTELİK

TÜGİAD’DAN ANLAMLI BİRLİKTELİK

Çıktı Al
889 kez okundu
01 Ocak 1970
TÜGİAD’DAN ANLAMLI BİRLİKTELİK


TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın: “Bu anlamlı sahur birlikteliğini geleneksel hale getirmek istiyoruz.

Doğru ve yanlışları söylemeye devam edeceğiz.

Türkiye, artık borç alan değil, borç veren bir ülke haline geldi. “

TÜGİAD'ın, düzenlediği sahur organizasyonunda konuşan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın,  Türkiye'nin son 10 yıl içerisinde hem ekonomik, hem de siyasi anlamda önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek, ''Türkiye global krizlere inat güvenli yolculuğunu sürdürmekte, istikrarlı yönetimin bir sonucu olarak bugün fikirlerine büyük önem verilen, bölgede denge unsuru olarak görülen bir konuma ulaştı. Türkiye, artık borç alan değil, borç veren bir ülke haline geldi'' diye konuştu.

TÜGİAD'ın, Türkiye'nin gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunduğunu vurgulayan Aydın, ekonomik büyüme, ihracat artışı, cari açık ve işsizlikle mücadele gibi Türk ekonomisini yakından ilgilendiren konularda TÜGİAD'ın, önemli bir misyon üstlendiğini, üyeleriyle birlikte büyük işlere imza attıklarını söyledi.

Aydın, Ramazan'ın, insanları birbirine yakınlaştırıp, birlik ve beraberlik duygularını kuvvetlendirdiğini ifade ederek, davete icabet eden sivil toplum kuruluşlarına ve davete katılan herkese teşekkür ederek tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Program da(TÜGİAD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can bilgi alış verişinde bulunarak işbirliği içerisinde çalışmanın önemi huşunda kısa bir görüşme yaptı.

Semazen gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisinin yapıldığı sahur programına, TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir; İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Genel Başkan YardımcısıMehmet Peker ve Ankara temsilcisi Yılmaz Çağlayan, Ankara Kulübü Derneği Genel BaşkanıDr.Metin Özaslan, Ankara Dernekleri Federasyonu Genel BaşkanıCelalettin UludağTÜGİAD üyeleri ve davetliler katıldı.