Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 7

  • Kişisel           : 379951

  • Toplam         : 3408748

Anasayfa » İBB Der'den Ziyaret

İBB Der'den Ziyaret

Çıktı Al
1529 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB Der'den Ziyaret




İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya üyelerinden Nebi Musa KAFALI ve Arif TUNCAL Antalya İl Müftüsü Ahmet Çelik’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Nebi Musa KAFALI öncelikle Ahmet Çelik’e yeni görevinde  başarılar diledikten sonra , 2009 yılında genel başkan Yücel CAN ve arkadaşları tarafından kurulan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin yönetenlerle yönetilenler arasında iletişimi kuvvetlendirerek toplumla idareyi kaynaştırıcı ve bürokrasiyi azaltıcı projeler geliştirme amacında olduğunu ve bunu gerçekleştirirken Hz. Ali’nin “Ben öyle bir insan istiyorum ki; iktidarda iken halktan biri sanılsın, halktan biri iken iktidar sahibi” samimiyeti içinde icra ettiklerini sözlerine ekledi.

Arif TUNCAL ise samimi ve yeniliklere açık olduklarını vurgulayıp, demokrasi ve özgürlüklerin gelişmesine  katkıda bulunacak her türlü yenilikçi projede yer alacaklarını, yenilikler derken Mevlana’nın Şems’e:

“Dün dünle gitti cancağızım,
Ne kadar şey varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım”
diyerek söylemiş olduğu yenilikleri kastettiklerini söyledi.

Sn ÇELİK ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin bundan sonraki süreçte Antalya’da gerçekleştireceği her türlü  etkinliğe katılmaktan memnun olacağını, karşılıklı ziyaretlerin devam etmesini temenni etti.