Anasayfa » KONGRENİN İLK GÜNÜNDE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ

KONGRENİN İLK GÜNÜNDE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ

KONGRENİN İLK GÜNÜNDE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ

Uluslararası kongrenin ilk gününde Bürokratlar Birliği açılış konuşması, paneller ve oturumlarda yer alacak.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can uluslar arası kongre ile ilgili şunları söyledi: “Uluslararası Kültür ve Bilim Kongresinin ilk gününde İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Zorba’nın saat 9:30’da,  İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Hollanda Temsilcisi ve Hollanda Milletvekili Köksal Gör’ün saat 10:00’da açılış konuşması yapacağını, öğleden sonra saat on dörtte ise ülkemizin gündemini uzun süredir meşgul eden Anayasa ile ilgili olarak Moderatörlüğünü Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu’nun yaptığı "Bürokratik Devletten Demokratik Devlete"  konulu panelin konukları Yrd. Doç. Dr. Adnan KÜÇÜK (Anayasa Hukukçusu - Kırıkkale Üniv.), Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YILDIZ (Anayasa Hukukçusu - Turgut Özal Üniv.) ve Yusuf GÖKDOĞAN (Yazar, Siyaset Bilimci - İBB Genel Başkan Yard.) olacaktır. Daha sonrası saat 16:00’da Moderatörlüğünü Yücel Can’ın yapacağı "Sivil Toplum Kuruluşlarının Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panelin konukları Gülgen DURAL (Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Genel Başkanı), Köksal GÖR (Hollanda Milletvekili - Şelale Derneği Başkanı), Mehmet PEKER (Hukukçu - İBB Genel Başkan Yardımcısı) ve Avukat Mustafa Derin olacaktır. Yine aynın günün 21. Spor ve Toplum Oturumunda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Dr. Mutlu Türkmen ve üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Yrd. Doç. Dr. Taner Bozkuş sunumlarda bulunacaktır.

30.06.2012 saat 18:00 tarihinde İdareci ve Bürokratlar Birliğinin üçüncü panelinde ise Moderatörlüğünü Nebi ÇELİK’in (Planlama Uzmanı - İBB Genel Başkan Yardımcısı) yaptığı Medeniyet ve insan konulu panelin konukları Salih GÜNGEN (Halkla İlişkiler Eğitim Uzmanı - İBB Adana Temsilcisi) ve Adil ŞİRAZ (AFAD Proje Birimi Yöneticisi - İBB Gaziantep Temsilcisi) olacaktır.

Konu ile ilgili program detaya
adresinden ulaşmak mümkündür.

ULUSLARARASI KÜLTÜR VE TOPLUM KONGRESİ İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİ

DETAY PROGRAM

PANEL 1 (28.06.2012 saat 14:00)               Yer: NFK Salonu  Dil: Türkçe

İdareci ve Bürokratlar Birliği      "Bürokratik Devletten Demokratik Devlete"

Moderatör:        Prof. Dr. Hasan Tahsin FENDOĞLU (Anayasa Hukukçusu - RTÜK Üyesi)

Konuşmacılar: �
Yrd. Doç. Dr. Adnan KÜÇÜK (Anayasa Hukukçusu - Kırıkkale Üniv.)
Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YILDIZ (Anayasa Hukukçusu - Turgut Özal Üniv.)
Yusuf GÖKDOĞAN (Yazar, Siyaset Bilimci - İBB Genel Başkan Yard.)

PANEL 2 (28.06.2012 saat 16:00)               Yer: NFK Salonu  Dil: Türkçe

İdareci ve Bürokratlar Birliği      "Sivil Toplum Kuruluşlarının Dünü, Bugünü ve Yarını"

Moderatör:        Yücel CAN (İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı)

Konuşmacılar:   Gülgen DURAL (Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Genel Başkanı)