Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 4

  • Kişisel           : 381237

  • Toplam         : 3411739

Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRLİĞİ ULUSLARARASI KONGREDE…

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ ULUSLARARASI KONGREDE…

Çıktı Al
1003 kez okundu
01 Ocak 1970
BÜROKRATLAR BİRLİĞİ ULUSLARARASI KONGREDE…


 

I. ULUSLARARASI KÜLTÜR VE TOPLUM KONGRESİ ANA PROGRAMI BELLİ OLDU. 

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; 28-30 Hazirandaki Ankara Festivali kapsamındaki I. Uluslararası Kültür ve Toplum Kongresinin ana programının belli olduğunu İBB DER olarak da Kongre de panellerde yer alacaklarını ve değişik oturumlarda İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği üyelerinin de yer alacağını, İBB DER olarak destek ve katılıma ihtiyaç duyduklarını, İBB DER üyelerinin üzerlerine düşeni yerine getireceklerine inandığını söyledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, uzun süredir mail grubu olarak bu organizasyona katılımda bulunmak ve tebliğ için idareciburokratlarbirligi@gmail.com adresi ile beraber, http://burokratlarbirligi.org/ sitesinde de haber yaptıklarını bunun sonucu olarak da kongreye müracaat ettiklerini, kongre baş organizatörü 

İBB DER Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mutlu Türkmen’in de bu organizasyonun gerçekleşmesi adına çok çaba sarf ettiğini söyledi.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, 28 Haziran Perşembe, kongrenin ilk gününde iki ANAYASA VE STK PANELLERİ ile üçüncü gün de MEDENİYET VE İNSAN PANELLERİNİN İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından icra edileceğini, yine ilk gün 21. SPOR VE TOPLUM Oturumunda Bürokratlar Birliği Genel başkan Yardımcısı Dr. Mutlu Türkmen ve üyelerimizin de programa katılacağını, Bürokratlar birliğinin sağlam adımlarla kalıcı hizmetlere imza atmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Genel Başkanı Yücel Can aşağıda belirtilen program detayına ve diğer bilgilere http://www.ics-congress.org/tr_TR/index.php adresinde ulaşılabileceğini dile getirdi.

Programın detalarını aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

http://www.ics-congress.org/en_EN/templates/file/ics_programme.xls