Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 1

  • Kişisel           : 381188

  • Toplam         : 3411620

Anasayfa » İBB ANTALYA İL TEMSİLCİLİĞİ ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİNDE..

İBB ANTALYA İL TEMSİLCİLİĞİ ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİNDE..

Çıktı Al
919 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB ANTALYA İL TEMSİLCİLİĞİ ULUSLAR ARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİNDE..




V. Uluslararası Büyük Ankara Festivali kapsamında, İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin destekleyenleri ve katılımcıları arasında bulunduğu kongreye sayılı günler kaldı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; İdareci ve Bürokratlar Birliği olarak artık uluslararası organizasyonlara da katılarak daha geniş ve kalıcı hizmetleri amaçladıklarını, bu amaçla Büyük Ankara Festivali kapsamında I. Uluslararası Kültür ve Bilim Kongresi’ne katılacaklarını, Bürokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mutlu Türkmen ile düzenleme Kurulunda yer aldıklarını, Türkmen’in kongrenin aynı zamanda Genel sekreteri olarak yoğun bir şekilde çalıştığını, dernek olarak da kongre de oturumlarda yer alacaklarını bunun için de Bürokratlar Birliği olarak destek ve katılıma ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; 28-30 Hazirandaki Ankara Festivali kapsamındaki I. Uluslararası Kongre ile ilgili Bürokratlar Birliği’nin de yer aldığı reklam afişlerinin birkaç gün içerisinde başkentteki reklam panolarına asılacağını, Hukuk’tan Güzel Sanatlara, Teknoloji’den Sağlık Bilimlerine, Felsefeden Ekonomiye, Politikandan Tarihe, Eğitim’den Din Bilimlerine, Halkla İlişkilerden Edebiyatta, Psikolojiden Spora, Kamu Yönetiminden Turizm’e, Dil Bilimlerinden Halk Bilimine, Uluslararası İlişkilerden Sosyolojiye, Toplumu ve kültürünü oluşturan tüm disiplinler, I. Uluslararası Kültür ve Toplum Kongresi’nde gündeme taşınacak konularda Bürokratlar Birliği’nin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını söyledi.

Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Musa KAFALI kongrede genel merkezin yanında olduklarını belirterek katılımda bulunmak ve tebliğ için idareciburokratlarbirligi@gmail.com ve burokratlarbirligi@gmail.com adresleri ile irtibata geçilebileceğini,  http://www.ics-congress.org/tr_TR/index.php adresinde de detaylı tüm bilgilere de ulaşılabileceğini dile getirdi.