Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381210

  • Toplam         : 3411680

Anasayfa » Altı Aylık Değerlendirme..

Altı Aylık Değerlendirme..

Çıktı Al
1103 kez okundu
01 Ocak 1970
Altı Aylık Değerlendirme..


 

ÇAĞDAŞ STANDARTLARDA TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERE SAYGILI BİR TÜRKİYE

 İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilcilisi Musa KAFALI ve İl Sekreteri Arif TUNCAL, kamu ve özel sektör hizmetlerinde memnuniyetsizliğin en aza indirildiği, yöneticilerin ideal çalışma koşulları içinde her yönden kendini geliştirebildiği, birey ve kurumların en üst düzeyde kaliteli hizmet alabildiği, devlet ve toplumun karşılıklı saygı ve sorumluluk anlayışı içinde faaliyetlerini gerçekleştirdiği, çağdaş standartlarda temel hak ve hürriyetlere saygılı bir TÜRKİYE hedefi ile ile çıktıkları yolda, altı ay gibi kısa bir sürede önemli adımlar attılar.

Bu süreçte Vali Yardımcı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ, Antalya Bölge İdare Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Rıza CAN, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Osman Çetin ve ilimizde görev yapan bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ziyaret edilip vatandaşın daha iyi hizmet almasının önündeki engeller tespit edilmiş, geliştirilecek projeler üzerine fikir alışverişi yapılmıştır. Bu ziyaretler ulusal ve yerel basında yer almıştır. Sosyal medyada ise twitter.com/burokratlarbrlg ve facebook.com/burokratlarbirligi üzerinden de vatandaşlara bilgilendirme yapılmıştır.

Kısa bir süre içerisinde şubeleşmeyi hedefleyen temsilcilik üye kayıtlarına da devam etmektedir.  Antalya’nın dışa açılan kapısı olan, son yıllarda geliştirdiği projeler ile adından söz ettiren Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman SERDAR, yeniden yapılanarak dinamik bir yapıya kavuşan, kendi içerisinde bürokrasiyi azaltan ilimizin genç bürokratlarından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tarkan TÜZKEN dernek bünyesinde yer alan seçkin bürokratlardan birkaçıdır.

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN BÜROKRATLARI BİRÇOK KESİMİ KUCAKLAYARAK, BAHAR BOWLİNG TURNUVASINDA ANKARA’DA BULUŞTU..

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Geleneksel Bahar Bowling Turnuvası”yla sürekli bir birleriyle ilişkileri olan resmi kurumlar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek tanışma ve kaynaşmaları sağlandı. Etkinliğimizin onur konukları çocuklar, özürlüler ve yaşlılardı. Bürokratlar toplumun her herkesimi kucaklayarak birlikte güçlü Türkiye fotoğrafı çizildi.

 

GELECEK NESİLLER İÇİN TOPLANAN KİTAPLAR GÖNDERİLDİ…

            Çocuklarımıza ve gelecek nesillere iyiyi, doğruyu, güzeli, değerlerimizi öğretmenin yolu eğitimdir, okumaktır düşüncesinden hareketle, dernek genel merkezi tarafından “... Maraş’tan bir haber geldi.”  sloganı ile başlatılan kitap kampanyası çerçevesinde, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Antalya İl Temsilciliği topladığı kitapları Kahramanmaraş Pazarcık Atatürk İlköğretim okuluna gönderdi.