Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381197

  • Toplam         : 3411645

Anasayfa » I.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİ YAKLAŞIYOR.

I.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİ YAKLAŞIYOR.

Çıktı Al
1012 kez okundu
01 Ocak 1970
I.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE BİLİM KONGRESİ YAKLAŞIYOR.


 

V. Uluslararası Büyük Ankara Festivali kapsamında İdareci veBürokratlar Birliğinin destekleyenleri ve katılımcıları arasında bulunduğu kongreye sayılı günler kaldı.

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; İBB olarak artık uluslararası organizasyonlara da katılarak daha geniş ve kalıcı hizmetleri amaçladıklarını bu amaçla Büyük Ankara Festivali Kapsamında I. Uluslararası Kültür ve Bilim Kongresine katılacaklarını, İBB DER Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mutlu Türkmen ile Düzenleme Kurulunda yer aldıklarını, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Mutlu Türkmen’in Kongrenin aynı zamanda Genel sekreteri olarak yoğun bir şekilde çalıştığını, İBB DER olarak da Kongre de Oturumlarda yer alacaklarını bunun için de İBB DER olarak destek ve katılıma ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can; 28-30 Hazirandaki Ankara Festivali kapsamındaki I. Uluslararası Kongre ile ilgili İBB Der’in de yer aldığı reklam afişlerinin birkaç gün içerisinde başkentteki reklam panolarına asılacağını, Hukuk’tan Güzel Sanatlara, Teknoloji’den Sağlık Bilimlerine, FelsefedenEkonomiye, PolitikandanTarihe, Eğitim’den Din Bilimlerine, Halkla İlişkilerdenEdebiyatta, PsikolojidenSpora, Kamu Yönetiminden Turizm’e, DilBilimlerinden Halk Bilimine, Uluslararası İlişkilerden Sosyolojiye, Toplumu ve kültürünü oluşturan tüm disiplinler, I. Uluslararası Kültür ve Toplum Kongresi’nde gündeme taşınacak konularda İBB DER'in üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını söyledi.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, Katılımda bulunmak ve tebliğ için idareciburokratlarbirligi@gmail.com adresi ile beraber İBB DER Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mutlu Türkmen ile de irtibata geçilebileceğini anlattı.

Genel Başkanı Yücel Canhttp://www.ics-congress.org/tr_TR/index.php adresinde de detaylı tüm bilgilere de ulaşılabileceğini dile getirdi.