Anasayfa » Çifte Doktora Sevinci!

Çifte Doktora Sevinci!

Çifte Doktora Sevinci!

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen ile İBB DER Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi Ahmet Recep Tekcan çifte doktora sevinci yaşadı.

İBB DER Genel Başkan Yardımcısı Mutlu TÜRKMEN Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı'nda savunduğu, Beden Eğitimi ve Sporun Siyasal Toplumsallaşma Aracı olarak kullanılması konulu doktora tez çalışması ile ikinci kez doktora çalışması tamamladı.

Diğer yandan İBB DER Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi Ahmet Recep Tekcan,Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Ana Bilim Dalı'nda yaptığı doktora tez çalışmasını başarı ile savunarak oybirliği ile bilim doktoru unvanı aldı. Tekcan, Anadolu Selçuklu Devletinde kent yaşamı üzerinde yaptığı araştırma ile doktora çalışmasını tamamladı.