Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 2

  • Kişisel           : 381215

  • Toplam         : 3411697

Anasayfa » ŞAMPİYONLUK BİR BAŞKA GÜZEL

ŞAMPİYONLUK BİR BAŞKA GÜZEL

Çıktı Al
1062 kez okundu
01 Ocak 1970
ŞAMPİYONLUK BİR BAŞKA GÜZEL


[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]



 

 

 

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ BAHAR BOWLİNG TURNUVASINDA ŞAMPİYONLUK BİR BAŞKA GÜZEL

 

4’ten 84’e büyük katılımın olduğu ve 27 takımın katıldığı Bürokratlar Birliği Bahar Bowling Turnuvası Şampiyonlarına kupa, madalya, katılım belgesi, çeşitli ödüllerle birlikte, bütün katılımcılara şapka, tişört, kitap, broşür ve vücut yağ ölçüm indeksi dağıtıldı.

Bürokratlar Birliği Bahar Bowling Turnuvası Şampiyonluk Kupası Yücel Can,Mutlu Türkmen,Taner Bozkuş ve Veli Ayçiçekten oluşan İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİGİ DERNEĞİ,

İkincilik Kupasını Nebi Çelik, Yusuf Gökdoğan,Mehmet Peker ve Kadir Aktaş’tanoluşan İDARECİ VE BÜROKRATLAR,

Üçüncülük Kupasını daFuat Akarsu, Ahmet Dal, Kürşat Eren Bilge, Yunus Emre Kapkıner'den oluşan

VAK ÇAL DERaldı.

Turnuvada en yüksek atışı da Mutlu Türkmen, Kadir Aktaş ve Yücel Can yaptı.

Turnuva Şampiyonunun Kupasını Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can takdim ederek oyunculara madalya, katılım belgesi ve ücretsiz bilgisayar kursu belgelerini verdi. 

Turnuva İkincisinin Kupasını TÜSİAV Başkanı ve STK Duayeni Veli Sarıtoprak takdim ederek Bürokratlar Birliğini sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki organizasyonu ve herkesi kutlaması nedeniyle teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara katılacağını, Bürokratlar Birliğinin herzaman yanında olduğunu ve olacağını söyledi. Daha sonra da Veli Sarıtoprak, Bürokratlar Birliği Ankara Temsilcisi Yılmaz Çağlayan ve Bürokratlar Birliği Genel Sekreteri Elmas Özen birlikte madalya, ödül ve katılım belgelerini takdim etti.

Turnuva üçüncüsünün kupa, madalya, ödül ve belgelerini Bürokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nebi Çelik,  Eğitim- Proje Koordinatörü Burcu Yağcıoğlu ve Kadir Aktaş takdim etti.

Daha sonra en çok sayı atan Mutlu Türkmen, Kadir Aktaş ve Yücel Can’a madalya ver ödüllerini programı başından sonuna kadar takip eden STK Duayeni Veli Sarıtoprak, Fuat Akarsu, Yusuf Gökdoğan, Nebi Çelik, Mehmet Peker takdim etti.

Turnuvaya katılan çocuk grubu, genç grubu, örnek aile, özürlü grubu, atmış beş yaş üstü yaşlı grup ve hemşeri derneklerine de onur, teşvik madalyaları Yücel Can, Veli Sarıtoprak, Mutlu Türkmen, Taner Bozkuş, Elmas Özen, Fuat Akarsu, Satılmış Açıksöz, Yılmaz Çağlayan, Mahir Irmak tarafından takdim edildi.

Turnuvaya destek ve katkılarından dolayı da Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan’a, Başkan Vekili Mutlu Türkmen’e, Üç Bilgi Eğitim Kurumları ve organizasyona ev sahipliği yapan Rollhouse Salonuna plaketler Yücel Can, Şair- Yazar Ahmet Sandal, Yusuf Gökdoğan ve Radyo Programcısı Kürşat Eren Bilge tarafından takdim edildi.

Daha sonra Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can’ın teşekkür konuşması ile program sona erdi.