Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 15

  • Kişisel           : 381155

  • Toplam         : 3411156

Anasayfa » BÜROKRATLAR BİRLİĞİ KÜLTÜR BULUŞMASINDA…

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ KÜLTÜR BULUŞMASINDA…

Çıktı Al
956 kez okundu
01 Ocak 1970
BÜROKRATLAR BİRLİĞİ KÜLTÜR BULUŞMASINDA…


 

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ KÜLTÜR BULUŞMASINDA…

 Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Yardımcıları M.Zeki Çitçi, Nebi Çelik, Fatih Çapar Başkentte düzenlenen Çayda Çıra Işığında Elazığ, Bakü, Kerkük, Şanlıurfa müzik buluşması gecesine katıldı.

Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, bu bir ilktir, önemli bir adımdır, kültürlerin buluşmasıdır. Örnek bir başlangıç olarak  unun değişik alanlardaki yakınlaşmaya da vesile olacağına inandığını, Bürokratlar Birliği olarak yöresel organizasyonları desteklediklerini söyledi.

Düzenlenen geceyle ilgili olarak konuşan Elazığ Kültür Vakfı Yönetim Kurulu  ve Bürokratlar Birliği Yüksek İstişare ve Onur Kurulu Üyesi  tatlı bir zahmetin güzelliğini yaşamanın mutluluğunu  ifade ederek dört farklı yerin birlikteliğini bir araya getirdiklerini söyledi.

Bürokratlar Birliği daha sonra Keçiören’de düzenlenen Sılaya hasret Gecesinde Pul ve Bademli Köy Derneklerinin programına katıldı. Programda bir konuşma yapan Genel Başkan Yücel Can,  köy olmasına rağmen çok etkili olarak hazırlanan bu programın  Elazığ, Erzincan ve Malatya’yı da içerisine alan bir program olması, birlik ve beraberliğin uzaklarda kültürel miras olarak yaşatılmasının bir başka mutluluk olduğunu söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Nebi Çelik de bu toprağın, yörenin bir evladı olarak ve Bürokratlar Birliği olarak bu tür programları destekleyeceklerini söyledi. Program Organizatörü ve Dernek Başkanı Mehmet Yalçın da müzik tadında sundukları ziyafete katılanlara teşekkür etti.