Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 5

  • Kişisel           : 381224

  • Toplam         : 3411712

Anasayfa » Fethin Yıldönümü Kutlama Mesajı

Fethin Yıldönümü Kutlama Mesajı

Çıktı Al
980 kez okundu
01 Ocak 1970
Fethin Yıldönümü Kutlama Mesajı




 

GEMİLERİN KARADA DA YÜZEBİLECEĞİNİ SEZMEK, MEHMETLERDEN BİRİNİ “FATİH” YAPAR

 29 Mayıs 1453, bir çağın sonlanıp yeni bir çağın başlangıcı olan İstanbul’un Fethi, hiç şüphe yok ki Türk Milleti’nin şeref ve zaferle dolu tarihlerinden biridir.

 Türk milleti olarak, yıldönümünü kutladığımız İstanbul’un fethinin her zaman hatırlanması ve anlaşılması, milletimiz adına ileri dünya standartlarını yakalamak için belirlediğimiz ideallerin ve hedeflerin gerçekleştirebilmesi açısından önemlidir.

  “Deha: imkânsızda mümkünü görebilmektir; Gemilerin karada da yüzebileceğini sezmek, Mehmetlerden birini “Fatih” yapar...” sözünde atıfta bulunulan Fatih Sultan Mehmet ve askerleri tarihte emsali görülmemiş parlak bir zafer kazanmıştır.Dünyanın göz bebeği İstanbul’u 21 yasında fetheden Fatih Sultan Mehmet, ülküsü uğruna imkansızı başararak, gemileri karada yürütmüş ve onun bu inancı Türk Milleti’nin yiğit evlatlarına bugün de ilham kaynağı olmaktadır.

 İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilciliği olarak bizlere eşsiz bir gurur yaşatan ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, İstanbul’un Fethi’nin 559. yılını kutluyoruz.
Arif TUNCAL- İl Sekreteri                                               N. Musa KAFALI-İl Temsilcisi