Anasayfa » Yozgat Milletvekilimiz Dr. Ertuğrul SOYASAL derneğimizi ziyaret etti

Yozgat Milletvekilimiz Dr. Ertuğrul SOYASAL derneğimizi ziyaret etti

Yozgat Milletvekilimiz Dr. Ertuğrul SOYASAL derneğimizi ziyaret etti

Ak Parti Yozgat Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Ertuğrul Soyasal Derneğimize gerçekleştirdiği ziyarette Dernek Genel Başkanımız Yücel Can ile görüştü. 45 dakika süren görüşmede Ak Parti Yozgat Milletvekili Soysal, Bürokratlar Birliğinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette İdareci ve Bürokratlar Birliği’nin toplumda çok önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini belirten Sayın Soysal, Dreneğin çalışmalarını takip ettiğini, yapılacak güzel hizmetleri takdir ettiklerini, kendilerine düşen kısmı ile de herzaman göreve hazır olduğunu, Yozgat2ta da teşkilatlanma hususnda yardımcı olacaklarını söyleyerek, Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel  CAN’a teşekkür etti.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel BaşkanıYücel  CAN da Yozgat Milletvekili Sayın Dr. Ertuğrul soysal2a ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Görüşmenin ardından Ak Parti Yozgat Milletvekili idareci ve Bürokratlar Birliği’nden ayrıldı..