Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İstatislik Sayfa İstatisliği
  • Online Kişi   : 3

  • Kişisel           : 381282

  • Toplam         : 3411839

Anasayfa » İBB 2. BALKAN HERKES İÇİN SPOR BİLİM, KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİNDE.

İBB 2. BALKAN HERKES İÇİN SPOR BİLİM, KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİNDE.

Çıktı Al
1080 kez okundu
01 Ocak 1970
İBB 2. BALKAN HERKES İÇİN SPOR BİLİM, KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİNDE.




 

BÜROKRATLAR BİRLİĞİ 2. BALKAN HERKES İÇİN SPOR BİLİM, KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİNDE.


İdareci ve Bürokratlar Birliği(İBB DER) Genel Başkanı ile Herkes için Spor Federasyonu(HİS) Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Can ve İBB DER Genel Başkan Yardımcısı ve HİS Proje ve Organizasyon kurulu Üyesi Dr. Mutlu Türkmen, Balkan HIS Federasyonu ve Garden Life Otel işbirliğinde Bodrum Bitez’de yapılan2. Balkan Spor Şenliği ve Festivaline katıldı.

Festival aracılığıyla Balkan yarımadasında dostluk ve işbirliğine katkı sağlamak amacıyla planlanan etkinlikler arasında,mini futbol, voleybol, sokak basketbolu, dart, halat çekme, bowling, petank, masa tenisi gibi spor aktiviteleri, artistik jimnastik, halk dansları, modern danslar, akrobasi, geleneksel dans grupları gibi gösteriler yapıldı.Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Muğla Üniversitesi işbirliğinde “Balkan ülkelerinde herkes için spor deneyimleri” konulu bilimsel etkinlikleri içeren bir panel düzenlendi. Panelde davetli ülkeler, kendi ülkelerindeki deneyimlerini sundular. Programda Dernek Genel Başkanımız Yücel Can ve Genel Başkan Yardımcımız Dr. Mutlu Türkmen organizasyon faaliyetlerinde ve spor müsabakalarında aktif rol aldılar.

HİS Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba festivalin yapıldığı tesislerden ve ülkemizden konuklarımızın memnun olduğunu ve festivalin Balkan Yarımadasında dostluk ve işbirliğine katkı sağladığına inandığını belirtti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Balkan HİS Festivaline katılımcı ülke sayısında artış olduğu görüldü. Festivale; Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ ve Romanya ile Bosna-Hersek, Sancak, İran ve KKTC’den HİS Federasyonları üyeleri ve diğer bazı ülkelerden özel davetliler katıldı.